F Svjetski hit - Erborian BB krema ima novu formulu, a jednako moćan učinak - Totally Glamourous

Svjetski hit - Erborian BB krema ima novu formulu, a jednako moćan učinak

Erborian donosi uzbudljive promjene u svoj prepoznatljivi asortiman. Obožavana BB krema, prva svoje vrste u Europi (lansirana 2009.), a 2022. osvojila je i u Hrvatskoj Elle Beauty Award u kategoriji SKINCARE: Hidratantna njega po izboru čitateljica, sada stiže osvježena i pročišćena. Erborian stručnjaci su naporno radili kako bi poboljšali formulu ove legendarne BB kreme i potpuno oduševili beauty entuzijaste. 

Poboljšana formula, isti savršeni rezultati. Otkrijte sastojke…

Bijeli ginseng, uzet iz biljke stare 6 godina, i dalje je srce BB formule. Sada je kombiniran s pažljivo odabranim biljnim ekstraktima poput divljeg jama, kigelia, preslice i sladića, koji će vam osigurati glatku i blistavu kožu.

Glicerin, tajni sastojak za hidrataciju, i dalje je prisutan kako bi vaša koža bila "napunjena" vlagom, pružajući vam dugotrajni osjećaj svježine.

Uz to, ova poboljšana formula sadrži UV filtere koji će vašu kožu učinkovito štititi od štetnih sunčevih zraka, čuvajući je zdravom i zaštićenom.

Više od šminke, više od njege. Oduševit će vas učinci!

Erborian BB krema i dalje će vas trenutačno osvježavati, istovremeno pružajući vašoj koži baršunasti finish. Uz svakodnevnu upotrebu, primijetit ćete kako koža postaje zaglađena, svilenkasta i blistava - ujednačeni rezultati koji će vas oduševiti.


Novi standardi formulacije

Erborian BB krema, sada je transformirana u skladu s novim standardima formulacije:

  • Dimetikon umjesto ciklometikona: nježan prema vašoj koži i pruža istu nevjerojatno glatku teksturu i osjećaj.

  • Inovativni UV filteri: pružaju SPF 20 zaštitu, osiguravajući da vaša koža bude zaštićena od sunčevih zraka bez nano čestica.

  • Etilheksilglicerin za konzervaciju: siguran pojačivač koji djeluje kao konzervans, osiguravajući svježinu i dugotrajnost formule.

I ekološki aspekt BB krema je dvojako poboljšan: sada dolaze u nelaminiranoj kartonskoj kutiji s FSC certifikatom za optimalno recikliranje, a i plastična tuba je modernija i lokalno se može reciklirati u još većem postotku.

Nove promjene, ista kvaliteta. Očekujte više!

Ove promjene nisu samo rezervirane za BB kremu. One predstavljaju novi standard koji će se primijeniti na sve Erborian proizvode kako biste osjetili još bolje rezultate i iskustvo njege.

Stillmark Zagreb d.o.o. je ovlašteni distributer Erborian proizvoda za Hrvatsku. Osim putem službenog webshopa erborian.hr, dio Erborian asortimana dostupan je i u odabranim Müller poslovnicama, L'OCCITANE trgovinama te ljekarnama (Švaljek, Ljepota Zdravlja BeautyCure, eljekarna24.hr). Više informacija potražite i na službenim Erborian društvenim profilima na Facebooku @ErborianHR te Instagramu @Erborian_hr.  

CONVERSATION