F Art Studio Walking Tour - otvorena vrata umjetničkih ateljea - Totally Glamourous

Art Studio Walking Tour - otvorena vrata umjetničkih ateljea

Zadovoljstvo nam je najaviti drugo izdanje događaja "Art Studio Walking Tour” - otvorena vrata umjetničkih ateljea, koje će se održati u subotu, 14.listopada u gradu Zagrebu. Ovo jedinstveno događanje pružit će vam priliku da zavirite u svijet umjetničkog stvaralaštva kroz otvorena vrata ateljea i radnih prostora talentiranih umjetnika. Art Studio Walking Tour dio je Artupunkture - platforme za kulturu i umjetnost.

Art Studio Walking Tour višegodišnji je projekt koji aktivno mobilizira umjetnike otvarajući njihove ateljee i radne prostore široj javnosti. Cilj projekta je promoviranje i distribucija umjetničkih djela uz upoznavanje javnosti s umjetničkim procesima iz različitih medija.

Prvo izdanje događaja, održano u lipnju ove godine u Zagrebu, okupilo je 25 umjetnika u njihovim ateljeima, dok će drugo izdanje u subotu, 14.listopada, od 11 do 20 sati, okupiti čak 43 umjetnika i 19 ateljea i radnih prostora, od kojih je jedan gostujući u gradu Hvaru. Uz mogućnost susreta s umjetnicima i njhovim radom, kao i kupnjom umjetničkih djela, zainteresirana publika može sudjelovati i na 6 besplatnih kreativnih radionica.

Tijekom ovog događaja posjetitelji će imati priliku istražiti raznolikost umjetničkih procesa, upoznati se s umjetnicima i doživjeti autentičnu atmosferu stvaranja umjetnosti. Svaki atelje pružit će poseban uvid u različite umjetničke medije i stilove, stvarajući jedinstveno iskustvo za sve posjetitelje.

Ovom prilikom vas pozivamo da nam se pridružite te da zajedno uživamo u inspiraciji i umjetničkoj magiji.

Radujemo se vašem dolasku i podršci u promociji umjetnosti i kreativnosti.

CONVERSATION