F AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT UJEDINIO SNAGE S HOLLI SMITH ZA MODNI BREND CHLOÉ - Totally Glamourous

AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT UJEDINIO SNAGE S HOLLI SMITH ZA MODNI BREND CHLOÉ

Ove godine na Paris Fashion Weeku modni brend Chloé predstavio je svoju proljetnu kolekciju, a uloga hair stilistice modela dodijeljena je renomiranoj Holli Smith. Njezin, pak, izbor proizvoda s kojima je radila pripao je brendu Authentic Beauty Concept, veganskom brendu koji sve svoje proizvode radi s prirodnim sastojcima, bez štetnih sastojaka poput parabena, sulfata i silikona te redovito postavlja nove standarde predstavljanjem proizvoda koji su formulirani s pomoću posebne kombinacije pročišćenih prirodnih ekstrakata.

 

Tako su se Authentic Beauty Concept proizvodi koristili za hair stylinge svih Chloé modela, a upravo pomoću njih, stilistica Holli Smith donijela je na pistu fuziju modernog stila i autentične ljepote. 

 

Holli Smith, veliko ime u svijetu kose, poznata je po svojoj dinamici i postavljanju novih trendova, a udruženjem s Authentic Beauty Conceptom predstavila je niz frizura koje izazivaju divljenje. ''Nakon što smo modelima na gornji dio kose nanijeli Authentic Beauty Concept Amplify Mousse, upotrijebili smo Nymph Salt Spray, koji naglašava i čuva sve prirodne teksture prisutne u kosi. Nakon toga, završili smo s Hand&Hair Light Cream. Na vrhovima nam je cilj bio da kosa nije otežana i da se može lagano kretati.'' - ističe Smith te dodaje: „Modelima koji su nosili rep, cijeli styling učvršćen je s Authentic Beauty Concept Strong Hold Hairspray-om“.

 

Modna pista pretvorila se u umjetničko platno tekstura i pokreta, svaki pramen doveden je do savršenstva, besprijekorno usklađen s filozofijom istinske i prirodne ljepote Authentic Beauty Concepta. Vizija, koju je Holli Smith prenijela, odražavala je bit suvremene žene – autentične i samouvjerene.

 

Vizionarska kreativna direktorica za Chloé, Gabriela Hearst, oživjela je svoju viziju održive mode uz dizajne inspirirane prirodom, a savršeno su se uskladili s etosom Authentic Beauty Concepta i umjetničkim stvaralaštvom Holli Smith. Ova hair stilistica iz Brooklyna svoju inspiraciju crpi iz vibrantnih ranih 2000-ih i LGBTQ zajednice. Njezin jedinstveni pristup i dinamičan stil uvijek zablistaju na modnim pistama i marketinškim kampanjama za velike brendove poput Balenciage, Kenzo, Calvin Klein, Lanvin i mnogih drugih.

 

Cijeli događaj utjelovio je održivost i predstavlja značajan korak prema autentičnoj ljepoti. Authentic Beauty Concept je holistički premium brend stvoren zajedno s jedinstvenim frizerskim kolektivom – zajednicom koja dijeli iste vrijednosti.

CONVERSATION