F Eat in – eat out, novi gastro koncept uz urbani Official Salmon Deli - Totally Glamourous

Eat in – eat out, novi gastro koncept uz urbani Official Salmon Deli

 Novo urbano središte grada Zagreba, Zonar Zagreb, predstavlja sasvim novi koncept hotelijerstva i gastronomije u domaćoj turističkoj ponudi. Uz fokus na fitness, sport i zdraviji način života, u svojoj ponudi ima brojne gurmanske opcije koje pružaju užitak u hrani bez grižnje savjesti. Najnoviji dodatak njegovoj gastro ponudi je uzbudljivi Official Salmon Deli, koji svojim eat in or take out konceptom donosi pravo osvježenje na zagrebačku delikatesnu scenu, kao i novu popularnu lokaciju za uživanje u ribljim specijalitetima.

Kako i samo ime otkriva, Official Salmon Deli ponuda jela bazirana je prvenstveno na lososu, a dijeli se na meni koji je moguće konzumirati u samom deli shopu te jela koje je moguće kupiti za van. Od ukusne eat in ponude, na meniju su se našli kreativni zalogaji poput domaćeg gravlaxa od lososa, sušenog lososa obogaćenog ukiseljenom ciklom i jogurtom od cikle ili club sendviča s dimljenim lososom. Tu je i nekoliko slatkih opcija pa se gosti hotela, kao i ostali posjetitelji, mogu zasladiti toplim waflima, krafnama s kremom od vanilije te kolačem od limete i lokalnog sira, bijele čokolade i interesantnog hrskavog korijandera. Hrana za van često asocira na kaloričnu i tešku hranu pa je Official Salmon Deli svojim probranim delicijama i kreativnim ribljim jelima odlučio promijeniti shvaćanje tog koncepta. Tako su u take out ponudi zdravije opcije poput tartara od lososa, kvarnerske hame marinirane ciklom i divljim komoračem te losos glaziran medom i sjemenkama korijandera. Uz hranu za van moguće je kupiti i pića, a u ponudi su, između ostalog, Barel Aged Gin, Old Pilots Vodka, Billecart Salmon Rose Brut Champagne i prvoklasni Laurent Perrier Alexsandra Rose.

Za nezaboravne vikend trenutke, Official Dalmon Deli nudi neodoljiv brunch svake subote i nedjelje od 11:00 do 14:00 sati, uz DJ-a koji je zadužen za stvaranje posebne atmosfere. Posjetitelji po cijeni od 19 eura po osobi mogu uživati u brunchu uz dva jela s menija, čaši pjenušca i kavi po izboru, a za potpuni doživljaj u ponudi je i raskošni brunch za 24 eura po osobi, koji uključuje tri menija, čašu pjenušca i kavu po izboru.

Iza zanimljivih ribljih kreacija stoji poznato lice gastronomske scene, Jeffrey Vella, gastronomski direktor Maistra grupe koji je osmislio novi gourmet koncept hotela Zonar Zagreb.

Gastronomija postaje sve važniji faktor kod odabira turističke destinacije i to je činjenica koju moramo uzeti u obzir kod kreiranja ponude hotela. U jakoj konkurenciji i s brojnim opcijama smještaja, gastronomiju možemo iskoristiti kao odličnu priliku za ponuditi gostima nešto novo, posebno i kvalitetno. Upravo to je cilj Maistre, pružiti kompletno iskustvo i zanimljivim kreacijama hrane podići hotelijerstvo na novu razinu. Official Salmon Deli je rezultat potražnje za lokacijom koja nudi kreativnost, ambijent i najukusnije, ali i zdravije delicije. Vjerujem kako će ovo postati novo odredište ne samo gostiju hotela, već i Zagrepčana koji su u potrazi za novim, urbanim i atraktivnim središtem druženja.“ – istaknuo je Jeffrey Vella.

Osim u gastronomskoj ponudi, oni koji odluče uživati u ribljim delicijama unutar Official Salmon Delija mogu se opustiti i u ugodnom ambijentu Zonar Zagreb hotela. Zonar Zagreb dio je Maistra City Vibes brenda hotela osmišljenog za istinski urbani odmor u Zagrebu uz savršen spoj modernizma i opuštenosti kojem atraktivnost ambijenta i kreativnost gastronomske ponude Official Salmon Delija pružaju sasvim novo iskustvo gradskog odmora i mjesta za druženje.

CONVERSATION