F FOX POSTAO STAR CHANNEL - Totally Glamourous

FOX POSTAO STAR CHANNEL

 STAR Channel, STAR Life, STAR Crime i STAR Movies i dalje su na istim pozicijama u elektroničkom programskom vodiču kao i dosadašnji FOX kanali 

FOX kanali od jučer u Hrvatskoj imaju novo ime STAR Channel, STAR Life, STAR Crime i STAR Movies i novi vizualni identitet. Tim povodom je u Hrvatskoj gostovao i David Silverman, konzultant, producent, animator i redatelj „Simpsona“, čija će se 33. sezona prikazivati od 5. listopada u jutarnjem terminu na STAR Channelu. U razgovoru s moderatorom Danijelom Bilićem na 16. izdanju Weekend Media Festivala u Rovinju, Silverman je publici otkrio kako nisu očekivali da će Simpsoni danas biti jedna od najpoznatijih serija na svijetu te je prikazao neke od najvažnijih isječaka koji su dočarali što se krije iza 'kulisa' Simpsona. Izdvojio je i jednog od najdražih likova, a to je klaun Krusty.

STAR Channel ostat će dom odvažne zabave s misijom da donese najbolje akcijske, dramske i humoristične serije iz vodećih studija. Gledatelji mogu pratiti poznate naslove kao što su „Simpsoni“, „Castle“, „Kosti“, ali i uživati ​​u premijerama poput hit humoristične serije „Samo ubojstva u zgradi“ sa Steveom Martinom, Martinom Shortom i Selenom Gomez u glavnim ulogama, akcijsko-avanturističkoj seriji „Istinite laži“ i proceduralnoj drami „Uzbuna: odjel nestalih osoba“. Uz Marvel filmske večeri pet uzastopnih nedjelja prikazivati će se avanture superjunaka, a tu su i STAR filmovi „Čuvari galaksije“, „Doktor Strange“, „Osvetnici: Rat beskonačnosti“ i mnogi drugi.

STAR Life nastavlja nuditi zabavni sadržaj uz najnovije dramske naslove poput premijere serija kao što su „Gaslit“, s Juliom Roberts i Seanom Pennom u glavnim ulogama te „Mali požari posvuda“, s Kerry Washington i Reese Witherspoon. Gledatelji će također imati priliku provesti sate s omiljenim likovima kao što su dame iz Wisteria Lanea, dobro poznate „Kućanice“, kao i uz predane medicinske stručnjake iz „Uvoda u anatomiju”.

STAR Crime ostat će vjeran tradiciji intrigiranja ljubitelja krimi priča. Uz rebrendiranje kanala, tu su i premijere serija „Will Trent“ i „S one strane raja“.

STAR Movies donosi jedinstvenu mješavinu blockbustera i klasičnih filmova.

Kanali STAR, STAR Life, STAR Crime i STAR Movies i dalje su na istim pozicijama u elektroničkom programskom vodiču (EPG) kanala.

***

O The Walt Disney Company

 

The Walt Disney Company vodeća je međunarodna kompanija za obiteljsku zabavu i medije koja uključuje Disney parkove, iskustva i proizvode; Disney distribucija medija i zabave; i tri grupe sadržaja – Studios, General Entertainment i Sports, usmjerene na razvoj i proizvodnju sadržaja za DTC, kazališne i linearne platforme. U Hrvatskoj je tvrtka prisutna s nekoliko svjetski poznatih zabavnih i informativnih TV kanala, uključujući STAR Channel, STAR Life, STAR Crime, STAR Movies, National Geographic, National Geographic Wild, 24KITCHEN, Disney Channel i Disney Junior.

CONVERSATION