F Glazbena superzvijezda Doja Cat po prvi put kreirala kolekciju tenisica - Totally Glamourous

Glazbena superzvijezda Doja Cat po prvi put kreirala kolekciju tenisica

 Globalna superzvijezda, Doja Cat – prva ikad Skechersova rezidencijalna umjetnica koja je prošlog proljeća bila zaštitno lice Skechers UNO kampanje – ne samo da izdaje novi album i kreće na svoju prvu turneju, već i debitira s prvom kolekcijom tenisica s ovim američkim brendom obuće. Skechers je time proširio svoje partnerstvo s ovom glazbenicom i dobitnicom nagrada GRAMMY® te s oduševljenjem predstavio kampanju Skechers x Doja Cat, koja je započela prošlog tjedna.

“Stvarno je super biti u mogućnosti kreirati vlastite Skechers tenisice. Dizajnirati nešto inspirirano legendarnim tenisicama koje su nekada nosile moje vršnjakinje – Britney Spears i Christina Aguilera – osjećam se kao da sam dio povijesti.”, rekla je Doja Cat o ovoj suradnji.

Premijerna kapsula kolekcije Skechers x Doja Cat osmišljena je kako bi probudila modnu nostalgiju s početka 2000-ih kroz pogled glazbenice na Skechers D’Lites® tenisice, koje je prvi put slavno nosila tijekom svog nastupa na Coachelli 2022. Taj ikonični stil postao je 'Doja-fyed’ kombiniranjem različitih materijala kao što su vrhunska koža s primjesama lakirane kože i mreže, korištenjem jarkih, ali i neutralnih boja te upotrebom prepoznatljivog Skechers x Doja Cat loga.

“Za ovu sam kampanju radila sa Skechersom na stvaranju vizualnih elemenata koji su bili jednostavni, umjetnički usmjereni, edgy… I cijelo vrijeme smo istraživali različite elemente poput vatre, izgorenih tekstura i posljedica plamena.”, govori Doja Cat koja je na ovaj način ostavila svoj kreativni otisak i obožavateljima podarila uvid u svoju igru ​​jednostavnosti, u smislu korištenih boja, kao i poigravanja s raznim elementima koji stilu daju edgy dozu.

Više o kampanji Skechers x Doja Cat možete pronaći ovdje.

CONVERSATION