F Kratki odmor tenisačice Lucije Ćirić-Bagariću rodnom Dubrovniku - Totally Glamourous

Kratki odmor tenisačice Lucije Ćirić-Bagariću rodnom Dubrovniku

 Nakon fantastične ljetne sezone devetnaestogodišnja tenisačica Lucija Ćirić-Bagarić provela je nekoliko dana na odmoru u svom rodnom Dubrovniku. Nakon što je zbog teniske karijere s obitelji svoj dom u Dubrovniku zamijenila onim u Zagrebu, u rodni Grad vraća se čim ima nekoliko dana predaha od teniskih turnira i treninga.

Lucija, koja je danas 257. tenisačica svijeta na putu provodi više od 300 dana u godini, posjetila je brojne svjetske metropole, ipak za Dubrovnik kaže da je najljepši grad na svijetu.

Slobodne dane Lucija je iskoristila za šetnje i kave s prijateljicama, druženje s rođacima i kako sama kaže - “puno spavanja”. A kad dođe na odmor nakon svakodnevne hotelske hrane, Lucija se veseli dubrovačkim specijalitetima s kojima ju uvijek dočeka njezina baka. Za vrijeme boravka u Dubrovniku Lucija ne propušta šetnje Stradunom u kojima uživa u bilo koje doba dana - od ispijanja jutarnje kave do večera s prijateljicama.

Kako i priliči pravom odmoru Lucija otkriva kako će teniski reket primiti tek po povratku u Zagreb, ali će ipak malo s kondicijom krenuti još za vrijeme boravka u Dubrovniku, jer kaže - “ipak je važno ostati u formi unatoč bakinoj kuhinji”. Kako je ona dijete s mora, Lucija je iskoristila visoke temperature te se uspjela i okupati u moru.

Nakon kratkog odmora Luciju čeka završnica sezone i prikupljanje novih bodova za ulazak u TOP 200 igračica svijeta.

CONVERSATION