F LES BEIGES TEKUĆI PUDER ZDRAVOG SJAJA - Totally Glamourous

LES BEIGES TEKUĆI PUDER ZDRAVOG SJAJA


LES BEIGES. PRIRODNO JE STIL. 
Prirodno blistav zdrav sjaj s neprimjetnim završnim rezultatom makeupa. Intuitivno, krajnje pojednostavljeno nanošenje, za prirodan zdrav sjaj. Formule visoke učinkovitosti finih i laganih tekstura. Linija LES BEIGES de CHANEL obasjava ten žena koje vole slobodu. 



LES BEIGES HIDRATANTNI I DUGOTRAJNO POSTOJANI TEKUĆI PUDER ZDRAVOG SJAJA 
U svježoj i laganoj formuli, CHANEL LES BEIGES TEKUĆI PUDER ZA ZDRAV SJAJ poljepšava ten svijetlim i prirodnim blistanjem. Neprimjetna na koži, njegova osjetilno ugodna formula obogaćena laganim uljima, svakodnevno joj donosi ugodnost. 



LES BEIGES NOVI PUDER U PRAHU ZDRAVOG SJAJA 
S LES BEIGES PUDEROM U PRAHU ZDRAVOG SJAJA, CHANEL je kreirao intuitivnu rutinu sa svestranom teksturom dostupnom u novim nijansama, koja osigurava blistavost na svakom svjetlu. Za blistav ten, nepogrešivo prirodnog završnog rezultata. 



INTUITIVNO NANOŠENJE 
S malim popravcima ili kao all-over, na goloj koži ili preko tekućeg pudera, LES BEIGES PUDER U PRAHU ZDRAVOG SJAJA može se nanositi spontano, čak i bez zrcala, zahvaljujući kistu u obliku polumjeseca. Instinktivni makeup koji omogućuje prilagođavanje pokrivenosti po želji, kao all-over, ili za lagane male popravke.

CONVERSATION