F MBR dezodoransi osvajaju hrvatsko tržište - Totally Glamourous

MBR dezodoransi osvajaju hrvatsko tržište

Pazusi pripadaju područjima kože s posebnim fiziološkim svojstvima jer je zbog većeg broja znojnih žlijezda pojačano lučenje znoja, a pH vrijednost znoja na tom je području 6,5, što je više nego na ostalim dijelovima kože (oko 5,5). To dovodi do veće vjerojatnosti razvoja bakterija koje proizvode neugodne mirise. Kako bi se spriječio razvoj tih mirisa, u dezodoransima se upotrebljavaju različiti sastojci. Učinkovitost dezodoransa također ovisi o kompatibilnosti s kožom što se može postići, između ostalog, izostavljanjem alkohola.

Zadovoljni korisnici kozmetičkih proizvoda MBR reći će vam da su pronašli najbolje dezodoranse ikad!

Snažna, ali blaga formula dezodoransa u emulziji s antiperspirantnim djelovanjem Mild Deo Cream osigurava dugotrajnu svježinu i ovija tijelo nježnim daškom mirisa iz linije proizvoda MEN Oleosome. Uz to, MBR u ponudi ima i dva hranjiva dezodoransa u kremi s intenzivnim cjelodnevnim antiperspirantnim učinkom: Cell-Power Cream Deodorant i za kožu posebno blagi Cell-Power Cream Deodorant Sensitive koji ne sadrži aluminijeve soli. 

Tanki sloj kreme svakodnevno treba nanositi na čistu kožu pazuha nakon tuširanja, za potpunu obranu od neugodnih mirisa tijekom cijeloga dana. A nakon uklanjanja dlačica ispod ruku, trenutačno će smiriti nadraženu kožu.

Mild Deo Cream posjeduje snažnu, ali blagu formulu dezodoransa u emulziji s antiperspirantnim djelovanjem. Osigurava dugotrajnu svježinu i ovija tijelo luksuznim mirisom proizvoda iz linije MBR® MEN Oleosome. Trenutačno se upija i ne ostavlja tragove na koži ili odjeći. Osobito je nježan za osjetljivu kožu na području pazuha i ne sadrži alkohol. Osigurava pouzdanu svježinu tijekom cijelog dana.

Cell-Power Cream Deodorant je antiperspirantni dezodorans u kremi koji njeguje kožu. Posebno lagan i nježan, prikladan je i za osjetljivu kožu i upotrebu nakon uklanjanja dlačica. Jamči svježu i zdravu kožu tijekom  cijelog dana.

Cell-Power Cream Deodorant Sensitive je blagi, hranjivi dezodorans u kremi za osjetljivu kožu pazuha. Osigurava savršenu zaštitu i pouzdanu svježinu tijekom cijelog dana.  Ne sadrži alkohol i aluminijeve soli, stoga je iznimno nježan; pogodan je čak i za osjetljivu kožu te za upotrebu nakon uklanjanja  dlačica.

MBR® – Medical Beauty Research – je cjelovita, vrlo učinkovita i svestrana linija proizvoda za njegu kože lica i tijela, posvećena ljepoti koja ne stari. Sam naziv brenda sažima njegovu filozofiju: njega kože na granici s medicinom počinje tamo gdje prestaje normalna njega kože. S više od dva desetljeća iskustva, općenito se smatra »svetim gralom« njege kože. U formulama su upotrijebljeni najsnažniji, najčišći i najučinkovitiji sastojci, posve bez mineralnih ulja, parabena, polietilen-glikola (PEG), ftalata i umjetnih mirisa. Posebno razvijene linije proizvoda i uravnotežene metode tretmana prilagođene su individualnim potrebama kože te pružaju optimalan i dugoročan pristup, zaštitu i njegu kože u svim njezinim stanji. Svatko može pronaći proizvod za sebe, bez obzira na dob ili potrebe kože.

CONVERSATION