F NOVA PREDSTAVA KAZALIŠTA MORUZGVA „NIŠTA IM NEĆE BIT'“ ODUŠEVILA ZAGREBAČKU PUBLIKU - Totally Glamourous

NOVA PREDSTAVA KAZALIŠTA MORUZGVA „NIŠTA IM NEĆE BIT'“ ODUŠEVILA ZAGREBAČKU PUBLIKU


Ecija Ojdanić i Frano Mašković briljirali su u glavnim ulogama predstave čija se tematika odnosi na brak i suživot supružnika nakon odlaska djece iz roditeljskog doma 

Kazalište je oduvijek bilo ogledalo stvarnosti, a jedna od najupečatljivijih slika koju stvara je ona o bračnim odnosima. Zahvaljujući novoj predstavi „Ništa im neće bit'“, nastaloj u produkciji Kazališta Moruzgva, zagrebačko kazalište Vidra sinoć je bilo mjesto uzbuđenja, emocija i dobre zabave. Publika je popunila dvoranu do zadnjeg mjesta kako bi uživala u priči o zgodama bračnog para koji se nakon odlaska djece iz roditeljskog doma susreće s izazovima bračnog odnosa. Predstava je donijela svježu perspektivu kazalištu s originalnom pričom i odličnom glumačkom postavom, Ecijom Ojdanić i Franom Maškovićem. Tijekom predstave su se izmjenjivali smijeh i suze, glumci su briljirali svojim izvedbama na pozornici, oduševljenje je bilo zarazno, a ovacije su se širile dvoranom. Razgovori o doživljaju i komentiranje svojih omiljenih trenutaka nakon predstave jasni su pokazatelj da je predstava „Ništa im neće bit'“ ostavila snažan dojam na sve prisutne. 

Namijenjena roditeljima, djeci i svima onima koji su zaglavili u nekoj fazi svoga odnosa, humorističnu predstavu napisala je poznata hrvatska spisateljica, Tanja Mravak, a adaptaciju i režiju potpisuje redateljica, Tamara Damjanović. Kroz humor i tematiku vezanu za prepreke koje se svakodnevno pojavljuju u životima svih nas, publika je imala priliku prepoznati se u likovima i situacijama vezanim za odnose unutar četiri zida. Složena mreža emocija, komunikacije i zajedničkog rasta koja prati glavne likove, supružnike Nadu i Dragana, zahtijevaju balans između individualnosti i zajedničkog cilja - suživota u braku nakon odlaska djece iz roditeljskog doma. Dok majka i dalje ne može otpustiti pomisao da su djeca odrasla, osamostalila se i krenula svojim putem, otac postojeću situaciju doživljava kao izvanrednu priliku da se posveti sebi, supruzi i svojim hobijima. Novonastali nesklad između glavnih likova potaknuo je publiku da se osvijesti i zapita kako da očuva svoje odnose, bez obzira na sve prepreke koje nam život stavlja na put. 

Uzbudljivu noć prepunu ovacija i dobre energije nisu propustili ni: Vinko Brešan, Krešimir Dolenčić, Ksenija Marinković, Goran Grgić, Petra Kurtela, Anđa Marić, Aldo Tardozzi, Ivan Goran Vitez, Ivan Leo Lemo, Nevena Rendeli, Doris Šarić Kukuljica, Željka Udovičić i mnogi drugi. 

Kazalište Moruzgva s novom predstavom „Ništa im neće bit’“ nastavit će gostovati u gradovima diljem Hrvatske, a datumi i mjesta održavanja su: 

1.10. Karlovac 
6.10. Petrinja 
13.10. Vodice 
15.10. Zagreb, Vidra 
17.10. Crikvenica 
25.10. Velika Gorica 
4.11. Šibenik 
9.11. Rovinj 
10.11. Zagreb 
16.11. Čakovec 
19.11. Zagreb 
25.11. Nova Gradiška 
4.12. Novska 
14.12. Dubrovnik 
15.12. Sesvete

CONVERSATION