F Nova TV finalist prestižne svjetske nagrade za izvrsnost u marketingu i dizajnu – Promax Global Excellence - Totally Glamourous

Nova TV finalist prestižne svjetske nagrade za izvrsnost u marketingu i dizajnu – Promax Global Excellence

Izvrsnost Nove TV ponovno je prepoznata na svjetskoj razini, i to još jednom u kategoriji marketinških komunikacija. Naime, nakon europskog finala prestižne nagrade Promax, promo spotovi za kampanju Dnevnika Nove TV finalisti su nagrade Promax Global Excellence gdje se za titulu najboljih natječu na svjetskoj razini. U kategoriji News: Program/Special Report Promo or Campaign uz Novu TV nalaze se i renomirani konkurenti iz različitih krajeva svijeta kao što su CBC, Warner Bros. Discovery AZN, TV 2, TV Globo i Volant Media UK.

„Ponosni smo na još jedno važno priznanje za naš rad. Potvrda je to da je Nova TV svojom kreativnošću i kvalitetom ne samo predvodnik na domaćem tržištu, već i ravnopravni igrač u izradi promocije i marketinških aktivnosti na svjetskoj razini. Biti u društvu najboljih dodatna je motivacija da nastavimo jednako predano stvarati vrhunski sadržaj za naše gledatelje te da sa svakim novim projektom promocije nastavimo pomicati standarde“, rekla je Ivana Galić Baksa, direktorica marketinga, PR-a i korporativnih komunikacija Nove TV.

Nagrada Promax Global Excellence najveća je svjetska nagrada za izvanredna postignuća u marketingu i dizajnu koja odaje priznanje najboljima od najboljih. Nova TV je, podsjećamo, s istom kampanjom u travnju ove godine dospjela u europsko finale nagrade Promax, u kategoriji News/Special Report Programme Spot. U finale Promaxa ušla je i 2021. s najavom šeste sezone showa “Tvoje lice zvuči poznato” te 2017. s logotipom za Izbore 2017.

2016. godine, prvi puta u povijesti Promaxa, televizija iz Hrvatske nagrađena je u njihovom godišnjem natjecanju izvrsnosti na području promocije, marketinga i dizajna. Bila je to Nova TV koja je osvojila srebrno odličje u čak dvije kategorije: za najbolju produkcijsku grafiku u informativnom programu te za najbolji TV studio i video zid.

Proglašenje dobitnika i svečana dodjela nagrada Promax Global Excellence održat će se 7. prosinca u New Yorku.  

CONVERSATION