F PHILIP B® BOTANICALS PREDSTAVLJA SCALP BOOSTER LEAVE-IN CONDITIONER - Totally Glamourous

PHILIP B® BOTANICALS PREDSTAVLJA SCALP BOOSTER LEAVE-IN CONDITIONER

ZAMISLITE: Kosa koja izgleda zdravo raste na zdravijem vlasištu. Podržite bujniji izgled kose s ovim jedinstvenim naprednim tretmanom, osmišljenim za postizanje veće gustoće, popunjenosti i volumena, kako bi na Vašoj četki ostalo manje vlasi.

ŠTO JE TO: Učinkovitost laganog i nemasnog regeneratora Scalp Booster Leave-In Conditioner podupire Redensyl®  (3 %) da bi kosa izgledala bujnije i gušće. Salicilna kiselina nježno eksfolira kožu kako bi Vaše vlasište bilo čišće, a mješavina biljnih ekstrakata i snažnih aminokiselina iz pšenice i riže potiče regeneraciju. Osim toga, inkapsulirali smo aktivne sastojke u oleosome šafranike s vremenskim otpuštanjem napredni sustav doziranja sastojaka biljnog porijekla kako bi Vaša kosa i vlasište bili i izgledali što je bolje moguće.

GLAVNI SASTOJCI:

Redensyl® (3 %)

aminokiseline keratina

ulje i ekstrakti citrusa

oleosomi šafranike

salicilna kiselina

KAKO SE UPOTREBLJAVA:

Nanesite izravno na čisto vlasište (4–6 potisaka na pumpicu po upotrebi). Utrljajte vrhovima prstiju. Osušite kosu fenom ili na zraku i oblikujte je kao i obično.

CIJENA: 100 za 125 ml

GDJE GA MOŽETE KUPITI:

Frizerski salon Glamour, Medvedgradska 39, 

Zagreb Parfumerija Lana, Bartola Kašića 8, Zagreb

Lana Niche Perfumery, Mesnička 1, Zagreb 

Studio Te, Ulica kneza Borne 24/3, Zagreb 

Lana Niche Perfumery, Kralja Tomislava 5, Split 

Amber Niche, Đure Šporera 5a, Rijeka

Hotel Monte Mulini, Smareglijeva ulica 3, Rovinj 

Park Concept Store, Smareglijeva ulica 1A, Rovinj


O PHILIP B.

Kao istaknuti holivudski stručnjak za njegu kose, Philip B. je stekao međunarodnu slavu zahvaljujući svojem vizionarskom pristupu tretmanima za kosu, vlasište i tijelo. Njegovi nagrađivani preparati, svi temeljeni na čistim biljnim sastojcima i eteričnim uljima u snažnim koncentracijama koje nisu uobičajene u ovoj vrsti proizvoda, presudno su promijenili način na koji doživljavamo luksuznu njegu kose i kože.

CONVERSATION