F Plant Punk, najpoznatiji hrvatski ghost kitchen uvodi nova jela s pohanom cvjetačom - Totally Glamourous

Plant Punk, najpoznatiji hrvatski ghost kitchen uvodi nova jela s pohanom cvjetačom

Ova soul food oaza dokazuje kako plant based prehrana može biti kreativna, raznolika i ukusna 

Maja Bučić, vlasnica Plant Punka, najpoznatije delivery only destinacije za ljubitelje plant based prehrane, donosi uzbudljive novosti za sve one koji su spremni istraživati nove okuse i teksture. Ovaj ghost kitchen brand koji slovi za sinonim kreativne veganske kuhinje, uz poznate delicije poput curryja, tacosa, juha i ukusnih salata, predstavlja svoju najnoviju kreaciju - jela s pohanom cvjetačom.

Tako su od sada u Plant Punk ponudi dva nova jela. Tac-o Punk Tacosi čine savršenu opciju za brz ali zdrav obrok s pečenim povrćem i pohanom cvjetačom na zelenoj salati s guacamoleom i mladim lukom s vege majonezom u finoj tortilji, a Crisp & Peace Salad obožavat će svi ljubitelji salate s nesvakidašnjom kombinacijom okusa koju donosi baza od mlade zelene salate i mješavina pohane cvjetače, spicy slanutka, pečenog povrća, quinoe, avokada, mladog luka i blagog jogurt umaka.

Ovim inovativnim jelima, Plant Punk nastavlja sa svojim obećanjem o održivom pristupu hrani. Svi sastojci dolaze iz lokalnih izvora i pripremaju se uz minimalan ekološki utjecaj.

Od otvorenja Plant Punka početkom prošle godine, trudimo se kreirati nova, maštovita i ukusna jela koja će biti zanimljiva svima, ne samo veganima. Cvjetača koju ljudi često zanemaruju u prehrani, dobila je glavnu ulogu u našoj novoj ponudi jela. S kreativnim pristupom u pripremi, naši su kuhari uspjeli pretvoriti ovu skromnu namirnicu u pravu gastronomsku poslasticu, i to bez žrtvovanja okusa ili nutritivne vrijednosti”, izjavila je Maja Bučić, vlasnica Plant Punka.

Cijela Plant Punk ponuda dostupna je na Wolt i Glovo dostavnim platformama.

CONVERSATION