F Saznajte odgovore na brojna pitanja vezana uz roditeljstvo i odgoj djece na besplatnoj konferenciji za roditelje - Totally Glamourous

Saznajte odgovore na brojna pitanja vezana uz roditeljstvo i odgoj djece na besplatnoj konferenciji za roditelje

 

“NajNaj konferencija za roditelje” u hotelu Zonar, 12. listopada

Nema univerzalnog recepta za dobro roditeljstvo, ali postoje korisni alati, savjeti stručnjaka i iskustva drugih koji nam mogu pomoći da se osjećamo sigurnije i spremnije za ovu nevjerojatnu avanturu. Stoga je ekipa iz najnaj.eu, koja najbolje zna koliko se upitnika javlja kad su u pitanju pripreme za roditeljstvo, odlučila organizirati “NajNaj konferenciju za roditelje” koja će se održati u prostoru Zonar hotela, 12. listopada 2023. godine, od 9 do 16 sati. Konferencija će okupiti stručnjake i suradnike iz područja kao što su sigurnost djece u prometu, nošenje, postpartum, dojenje, motorički razvoj, dohrana i odgoj te sve zainteresirane roditelje male djece i one koji će to uskoro postati!

Iz bogatog programa izdvajamo predavanje Franka Lilleheila, skandinavskog stručnjaka za sigurnost i dugogodišnjeg rukovoditelja razvoja BeSafe autosjedalica koji će govoriti o tome kako su skandinavske zemlje smanjile smrtnost djece u prometu. Bernadett Berecz, znanstvenica i savjetnica za nošenje iz Mađarske objasnit će zašto se nošenje može smatrati našim evolucijskim naslijeđem, a Matea Vitik iz Kiddo Centra podijelit će stručnost o motoričkom razvoju djece i prohodavanju. Ines Kovač Ivanović, poznatija kao Strollerica upozorit će roditelje na što paziti pri izboru dječjih kolica. Poznata doula Una Pašić Gregović, pružit će odlične savjete o pripremi za postpartum, a Branka Mrzić Jagatić govorit će o izazovima dojenja i kako ih svladati. Savjete o dohrani djece dat će Nikolina Mamić, a Glorija Peranić, prva hrvatska edukatorica roditelja po principima Pozitivne discipline raspravit će glavne probleme koji muče roditelje u modernom odgoju. Na okruglom stolu o izazovima modernog roditeljstva i očekivanjima od mama, pod moderatorskom palicom Nevene Rendeli Vejzović imat ćemo priliku čuti i iskustva poznatih mama Mirne Medaković Stepinac, Sonje Švajhler, Ingrid Divković i Nataše Janjić Medančić.

Osim stručnih predavanja, na konferenciji će biti predstavljeni proizvodi renomiranih tvrtki kao što su BeSafe autosjedalice, Ergobaby nosiljke, Metro i iCandy kolica, Baobaby Pelice,  Carriwell donje rublje za trudnice i dojilje, MODU igračke, bbox posuđe, Lassig korisne sitnice, a posjetitelje očekuje osvježenje kao i zanimljivi pokloni te mogućnost isprobavanja vrhunskih najnaj.eu proizvoda.

“Naša tvrtka Mikroedra i platforma najnaj.eu već 15 godina kontinuirano promiče najbolje svjetske trendove u brizi za djecu, uvijek utemeljene na znanstvenim istraživanjima i pouzdanim statistikama. Kroz naše proizvode, roditeljima nastojimo olakšati svakodnevne izazove te omogućiti aktivno i ispunjeno roditeljstvo. Logičan nastavak toga je i ova konferencija kroz koju zajedno učimo i rastemo kako bismo našoj djeci osigurali što bolji životni početak.”, rekla je Neda Zubović Mihaljević, organizatorica konferencije.

Ulaz na konferenciju je besplatan, a prijava je obavezna putem linka. Broj mjesta je ograničen, stoga požurite s prijavom i ne propustite jedinstvenu priliku pripremiti se za što opuštenije, svjesnije i sigurnije roditeljstvo.

Za dodatne informacije i cjelokupni program, posjetite službenu web stranicu konferencije.

CONVERSATION