F Sinteza Skin Clinic nova je zagrebačka destinacija za holistički pristup brizi kože - Totally Glamourous

Sinteza Skin Clinic nova je zagrebačka destinacija za holistički pristup brizi kože

 Novo otvoreni epicentar širokog spektra tretmana i iznimne stručnosti, nalazi se na adresi Ulica Frana Folnegovića 1C na 5. katu, a namijenjen je svima onima koji vole, cijene i slave zdravlje vlastite kože 

Otvorenje nove poliklinike Sinteza Skin Clinic, na zagrebačkoj adresi Ulica Frana Folnegovića 1C na 5. katu obilježeno je jučer ekskluzivnim eventom koji je okupio partnere, ambasadore poliklinike, javne osobe i predstavnike medija. U novouređenom prostoru Sinteza Skin Clinic slavila se ljepota, prijateljstvo, dugogodišnja tradicija, ali i novi početci, a pozivu su se odazvale i brojne osobe iz zagrebačkog  javnog i društvenog života, kao što su Danijela Martinović, Nives Ivanišević, Natko Beck, Nevena Rendeli Vejzović, Tatjana Jurić, Martina Boščić, Klaudija Kelemović i drugi.

Riječ je o novoj beauty i anti-age destinaciji koja u prvi plan stavlja iznimnu stručnost i širok raspon prepoznatih svjetskih tretmana, namijenjenih svima onima koji vole, cijene i slave zdravlje vlastite kože. Premisa od koje u Sinteza Skin Clinic kreću je tzv. better aging koncept, u sklopu kojeg žele da klijenti ostanu svoji, ali da kvalitetnije stare, uz primjenu široke lepeze prepoznatih tretmana za kožu, lice i tijelo.

Ovo je druga poliklinika iz obitelji Poliklinike Sinteza, dok prva poliklinika i dalje na 2. katu na istoj adresi pruža medicinske usluge iz područja estetske i opće kirurgije, otorinolaringologije, ginekologije i interne medicine.

„Kada sam preuzeo Polikliniku Sinteza, sjećam se da smo imali samo pet stalno zaposlenih. Danas smo organizacija s gotovo 40 stalno zaposlenih i više od 10 vanjskih suradnika, a ovo je sada uzbudljivi početak jednog novog poglavlja radi čega sam iznimno ponosan. Sinteza Skin Clinic moderna je estetska poliklinika u kojoj smo okupili iskusan i visoko educiran tim stručnjaka koji u skladu s najnovijim svjetskim trendovima pruža usluge vrhunskih, inovativnih anti-age i estetskih tretmana za kožu, lice i tijelo. Ponosan sam na našu kulturu suradnje i timskog rada, gdje sve postaje moguće„ izjavio je Ognjen Bagatin, vlasnik i izvršni direktor Poliklinika Sinteza povodom svečanog otvorenja.

Novootvorena Sinteza Skin Clinic može se pohvaliti timom stručnjaka koji uključuje dermatologe, estetske liječnike i medicinske kozmetologe s izuzetnim iskustvom, čija posvećenost ne leži samo u njihovom znanju već i u neumornoj težnji za pružanjem vrhunske kvalitete, što potvrđuje i Ana Mogulić, voditeljica spomenute poliklinike.

„Zadovoljstvo, iskustvo i povjerenje klijenata, kao i rezultat u mom radu uvijek su u pravom planom, posebice jer smo Sinteza Skin Clinic zamislili kao jedinstveno mjesto gdje ljepota kože dolazi do izražaja. Važno mi je i da se svaki klijent kod nas osjeća maksimalno ugodno, o čemu smo gradeći ovu priču, jako puno vodili računa – ponuditi vrhunsku uslugu, stručnjake, ali i autentično iskustvoporučila je Ana Mogulić.

Velik raspon usluga i tretmana uz stručno savjetovanje

Cilj Sinteza Skin Clinic tima je pružiti svim klijentima kvalitetne usluge koje uključuju dermatološke i kozmetološke tretmane u simbiozi uz, naravno, ključno savjetovanje i prijateljski angažman. Tome doprinose i  dugogodišnji partnerski odnosi s etabliranim brendovima i medicinskim proizvođačima kao što su SkinBetter Science, HydraFacial, Mastelli, Mesoestetic, Merz Aesthetics i ZO Skin Health. Tu je i slogan 'Celebrating Skin' koji klijentima obećava ne samo njegu i poboljšanje njihove kože, već i uživanje u njezinoj ljepoti. 

Koliko su posvećeni ljepoti i zdravlju klijenta u poliklinici Sinteza Skin Clinic govori i sam raspon tretmana i usluga koji uključuju njegu kože lica, pomlađivanje i osvježavanje lica i tijela, napredne tretmane za oblikovanje tijela i postizanje vitkijeg izgleda, uklanjanja neželjenih dlačica, do minimalno invazivnih zahvata poput smanjenja bora, revitalizacije kože ili povećanja volumena, pregleda madeža te terapija dermatoloških problematika.

„Smatram jako važnim razumjeti se s klijentima i njihovim potrebama, jer s dobrim razumijevanjem i odnosom povjerenja uvijek dolazimo do željenog rezultata. Uvijek težim tome da u što manjem broju tretmana, odnosno što ranije, što prirodnije uz očuvanje zdravlja kože i struktura ispod njih, zajedno s klijetima postignemo željeno. Osnovni kriterij mi je pomladiti sve strukture uz besprijekorno očuvanje funkcije i zdravlja kože te potkožja“, istaknula je Jolanda Kanižaj Rajković, dermatologinja i novo pojačanje spomenute poliklinike. 

Holistički pristup za uživanje u ljepoti vlastite kože

Holistički pristup njezi ljepote izvana, ali i iznutra, ono je čime se u spomenutoj poliklinici vode, a on se temelji na razumijevanju specifičnih potreba svakog klijenta. Osim što obuhvaća preventivne mjere i personalizirane tretmane, tu je i edukacija, kako bi se osigurala najbolja njega za svakog jedinstvenog klijenta.

Važnost i slavlje kože stavljeno je tako u prvi plan novootvorene Sinteza Skin Clinic, kao i izniman pristup njezi kože temeljen na stručnosti, inovacijama i personaliziranim potrebama, potičući klijente da se u konačnici osjećaju samouvjereno i zadovoljno u vlastitoj koži.

Cijelu priču poliklinike Sinteza Skin Clinic zaokružuje i moderno kreiran interijer koji se proteže na 600 četvornih metara, a za koji je zaslužan hrvatsko-britanski arhitektonski studio Atellior. Naglasak je ondje stavljen na intimnu i opuštenu atmosferu, dok se koncept uređenja interijera bazira na slojevitosti tekstura i oblika te u minimalizmu kod korištenja boja i materijala. Kroz teksture materijala poput kamena travertina, tekstila lana i tehnike spatolato u neutralnim bojama, cijeli prostor povezan je u jedinstvenu cjelinu umirujućeg ambijenta. 

CONVERSATION