F STIGAO JE RABANNE H&M LOOKBOOK - Totally Glamourous

STIGAO JE RABANNE H&M LOOKBOOK

 Suradnja Rabanne H&M spaja futuristički dizajn s inovativnom izradom, a kolekcija se oslanja na ikonske kreacije iz 1960-ih pokojnog osnivača kuće Paca Rabannea, koje je od 2013. ponovno pokrenuo kreativni direktor Julien Dossena. Kolekcija Rabanne H&M donosi revolucionarni stil namijenjen plesnom podiju u novu dimenziju, spajajući legendarne svjetlucave šljokice s jednostavnom sportskom odjećom i elegantnim krojem.

Obuhvaćajući žensku odjeću, mušku odjeću, dodatke kao I dodatke za kuću, kolekcija će biti dostupna u Centru Cvjetni i online na hm.com 9. studenog 2023.

 

Ključni komadi za žene uključuju metalik mrežaste haljine inspirirane Rabanne arhivom kao i romantične haljine od šifona ukrašene kamenčićima i leopard printom. Za muškarce  srebrna odijela i mrežaste majice. Što se tiče modnih dodataka, kolekciju čine suvremene interpretacije na Rabanne metalne, mrežaste torbe, zajedno s čizmama u western stilu i šljokičastim papučama.

 

Kolekcija je izrađena od dugotrajnih, visokokvalitetnih tkanina, s vrhunskom kvalitetom kože i vune koja se pojavljuje u dodacima,  odjeći, odijelima i pletenini. Po prvi put i za H&M i za Rabanne, kultni metalik mrežasti komadi kuće sadrže i reciklirani i konvencionalni metal, što je rezultat višemjesečnog razvoja. Ukrašeni predmeti imaju reciklirane PET šljokice i kamenčiće od recikliranog stakla.

 

O H&M dizajnerskim suradnjama

H&M je bio pionir u oblasti modne suradnje, pokrenuvši svoju seriju dizajnerskih kolaboracija u partnerstvu s pokojnim Karlom Lagerfeldom u studenom 2004. Od tada se udružio s nekim od najvećih imena u industriji, uključujući Versace, Comme des Garçons, Balmain, Maison Margiela, Stella McCartney i nedavno Mugler, kako bi ponudili kolekcije ograničenih izdanja koje čine visoku modu pristupačnijom.

CONVERSATION