F Ti me ne razumiješ: Osvježavajući savjeti za mlade žene i roditelje - Totally Glamourous

Ti me ne razumiješ: Osvježavajući savjeti za mlade žene i roditelje

U potrazi za rješenjima i podrškom za tinejdžere i njihove roditelje, klinička psihologinja dr. Tara Porter nudi vrijedan resurs – knjigu Ti me ne razumiješ.

U današnjem svijetu, obilje izazova suočava tinejdžere i mlade žene, a pritisak koji dolazi iz različitih smjerova može biti prevelik za njihovo emocionalno zdravlje. Problemi s mentalnim zdravljem među ovom skupinom ljudi rastu brzinom koja zabrinjava, s alarmantnim porastom samoozljeđivanja među djevojkama u dobi od 16 do 24 godine. Pitanja o tjeskobi, prijateljstvu, obitelji, ljubavi i mnogim drugim aspektima života postaju sve kompleksnija, i često, nema jednostavnih odgovora.

U potrazi za rješenjima i podrškom za tinejdžere i njihove roditelje, klinička psihologinja dr. Tara Porter nudi vrijedan resurs – knjigu Ti me ne razumiješ.

Pišući o 𝐨𝐛𝐢𝐭𝐞𝐥𝐣𝐬𝐤𝐢𝐦 𝐨𝐝𝐧𝐨𝐬𝐢𝐦𝐚 i 𝐭𝐨𝐤𝐬𝐢č𝐧𝐢𝐦 𝐩𝐫𝐢𝐣𝐚𝐭𝐞𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐢𝐦𝐚, 𝐤𝐨𝐧𝐭𝐫𝐨𝐥𝐢𝐫𝐚𝐧𝐣𝐮 𝐭𝐣𝐞𝐬𝐤𝐨𝐛𝐞 i 𝐧𝐨š𝐞𝐧𝐣𝐮 𝐬 𝐧𝐞𝐠𝐚𝐭𝐢𝐯𝐧𝐢𝐦 𝐞𝐦𝐨𝐜𝐢𝐣𝐚𝐦𝐚, o 𝐢𝐬𝐩𝐢𝐭𝐢𝐦𝐚, š𝐤𝐨𝐥𝐢 i 𝐨𝐛𝐫𝐚𝐳𝐨𝐯𝐚𝐧𝐣𝐮, 𝐥𝐣𝐮𝐛𝐚𝐯𝐢 i 𝐬𝐞𝐤𝐬𝐮, opsjednutosti 𝐬𝐚𝐯𝐫š𝐞𝐧𝐢𝐦 𝐢𝐳𝐠𝐥𝐞𝐝𝐨𝐦 i 𝐳𝐝𝐫𝐚𝐯𝐨𝐦 𝐩𝐫𝐞𝐡𝐫𝐚𝐧𝐨𝐦 te 𝐨𝐯𝐢𝐬𝐧𝐨𝐬𝐭𝐢 𝐨 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐧𝐞𝐭𝐮, dr. Tara Porter obraća se izravno svojim čitateljicama jezikom punim topline, empatije i humora.

Oslanjajući se na golemo iskustvo, znanje i stručnost u radu s djecom i adolescentima, iznimno cijenjena britanska klinička psihologinja 𝒅𝒓. 𝑻𝒂𝒓𝒂 𝑷𝒐𝒓𝒕𝒆𝒓 piše o izazovima i problemima s kojima se današnje djevojke, mlade žene, ali i svi mi susrećemo te nam govori kako ih prevladati.

U Ti me ne razumiješ dr. Tara Porter promatra društvo 21. stoljeća koje se ponekad čini kompletno “preplavljeno emocijama“. Prolazeći kroz vječno kompleksna pitanja tinejdžerstva, Porter pruža osvježavajuće slobodoumno stajalište o održavanju emocionalne stabilnosti u svijetu u kojem se pravila igre brzo mijenjaju.

U knjizi koristi brojne studije slučaja i prepričava zapažanja koja je stekla kroz višegodišnji rad u struci, a osim mladih žena, ona savjete i njihove vrlo često, zbunjene roditelje.

Ono što nam dr. Porter poručuje jest da, iako su naši osjećaji središte naših života, važno je da ne postanemo njihovim žrtvama.

𝑶𝒗𝒂 𝒌𝒏𝒋𝒊𝒈𝒂 𝒏𝒂𝒋𝒃𝒐𝒍𝒋𝒊 𝒋𝒆 𝒅𝒂𝒓 𝒌𝒐𝒋𝒊 𝒎𝒐ž𝒆𝒕𝒆 𝒅𝒂𝒓𝒐𝒗𝒂𝒕𝒊 𝒔𝒗𝒐𝒋𝒐𝒋 𝒌ć𝒆𝒓𝒊, 𝒂𝒍𝒊 𝒊 𝒔𝒆𝒃𝒊.

Za više informacija o knjizi, pretprodaji i autorici, posjetite ovaj link.

CONVERSATION