F TV1000 najave za studeni 2023. - Totally Glamourous

TV1000 najave za studeni 2023.

Tematski blok: Obiteljske nedjelje

Svake nedjelje u studenom od 8:00


Pripremite se za studeni prepun obiteljske zabave u našim Obiteljskim nedjeljama! Pridružite nam se u danu dirljivih avantura i smijeha. Jeste li znali da u filmu 'Fantastični gospodin Lisac' možete čuti glasove Georgea Clooneya i Meryl Streep koji udahnjuju život voljenim likovima Roalda Dahla, ili da su 'Kung Fu Panda' i 'Kung Fu Panda 2' prepuni akcije i humora koji usput pruža dragocjene životne lekcije, ili pak da su legendarni redatelji Steven Spielberg i Peter Jackson udružili snage u filmu 'Avanture Tintina' kako bi kultnog komičnog lika iz belgijskog stripa doveli na veliko platno? Uz program koji uključuje filmove 'Mala Akeelah' i 'Čudovišta u kući', ima tu za svakog ponešto, zato okupite svoje najmilije i pridružite nam se u udobnim nedjeljama ispunjenim magijom!

 

Ledom do slave

Petak 10. studenog u 21:00

Žestoki suparnici u umjetničkom klizanju Chazz Michael Michaels i Jimmy MacElroy posvađaju se nakon izjednačenog rezultata u pohodu na zlatnu medalju na Svjetskom prvenstvu. Doživotno diskvalificirani iz natjecanja, ti zakleti rivali izigraju sustav zahvaljujući rupi u pravilima koja im omogući da se iznova natječu!



Tematski blok: Tjedan Toma Cruisea

Ponedjeljak 13. studenog do nedjelje 19. studenog u 21:00


Pripremite se za uzbudljivo jednotjedno putovanje kroz slavnu karijeru holivudske legende Toma Cruisea i pridružite nam se u obilježavanju nezaboravnih glumačkih izvedbi tog slavnog glumca, od zapanjujućeg svijeta u filmu 'Specijalni izvještaj' u kojem predviđa zločine, do napetog filma 'Rat svjetova' u kojem se bori protiv izvanzemaljskih osvajača. Cruisova žudnja za brzinom u filmu 'Dani groma' legendarna je, a njegova zagonetna uloga u filmu 'Nebo boje vanilije' poigrava se s granicama stvarnosti. Možete uhvatiti i nesmiljenu akciju u filmu 'Jack Reacher: Nema povratka' te zapanjujuće vratolomije u filmu 'Nemoguća misija: Raspad sistema'. Krstarite kroz tjedan s Cruisom i nama dok odajemo počast tom velikanu kinematografije!

CONVERSATION