F Ultimativni simbol modnog luksuza - Totally Glamourous

Ultimativni simbol modnog luksuza

 

Žena koja voli modu ne kategorizira ju po abecedi trendova već po stanju svog raspoloženja, a Đurđičinoj viziji rijetko tko može odoljeti.

Poštujući kod brenda naglasak je i ovog puta na veličanstvenim haljinama, kombinezonima i kaputima upotpunjenim funkcionalnim maksi torbama i remenima. Svaki komad ove intrigantne kolekcije pomno je osmišljen pa tako iz generacije u generaciju brend Hippy Garden potvrđuje kako je ultimativni simbol modnog luksuza.

Modeli asimetrična kroja, ravnih linija načinjeni su od umjetne kože i razbijaju predrasude o tome što sve crna boja i avangarda mogu biti ako ih prestanemo ograničavati u svojim glavama. Kolekcijom dominira osjećaj suvremenosti u svakome šavu,, a autorski print na lahor mekanom organdi materijalu miješa se s ghotic vijugama koje ovu kolekciju s potpisom kuće Hippy Garden, čine neodoljivom!

Fotografije potpisuje Matea Smolčić Senčar dok video Dino Senčar
MUA: Sanja Agić
Modeli: Monika Galić I Nikolina Budinski Talia Ag.

Kolekcija je dostupna na službenim stranicama brenda i u HIPPY GARDEN trgovini na adresi Masarykova 5 Zagreb, sve novitete iz ponude brenda potražite i na FB i Instagram profilu: @hippygarden

CONVERSATION