F Umami je sada dostupan na Glovu, uz brzu kućnu dostavu u Zagrebu i Osijeku - Totally Glamourous

Umami je sada dostupan na Glovu, uz brzu kućnu dostavu u Zagrebu i Osijeku

 Glovo najnovije partnerstvo donosi sve za ljubitelje ukusne azijske hrane 

Glovo, multikategorijska platforma koja korisnicima omogućava pristup raznim vrstama proizvoda i jela na zahtjev, najavljuje partnerstvo s Umamijem, popularnim hrvatskim brendom azijske brze hrane.

U kategoriji “Hrana” aplikacije Glovo, korisnici mogu birati između čak 40 ukusnih i nezaboravnih jela koja se pripremaju u četiri restorana Umami u Zagrebu i jednom u Osijeku, uz brzu dostavu na kućni prag - za manje od 40 minuta.

Umami meni za dostavu dostupan na Glovo platformi sadrži proizvode iz čak 9 kategorija, uključujući: Juhe, peciva, rezanci, hrskavo, hot bowls, fresh bowls, prilozi, deserti, pića.

Na ovaj način svi ljubitelji neodoljive azijske kuhinje imaju pristup nezaboravnim jelima za svaku priliku, bilo da se radi o obiteljskom okupljanju, druženju s prijateljima ili ukusnoj večeri nakon napornog radnog dana. Dodatna pogodnost je što Umami trenutno ima aktivnu akciju s popustom na proizvode na svim lokacijama.

Prema riječima predstavnika tvrtke, Umami je prepoznat kao iznimno popularan azijski brend brze hrane, čiju su kvalitetu potrošači odavno prepoznali.

Uključivanje Umami ponude na popis partnera, Glovo jača predanost platforme da korisnicima ponudi širok izbor visokokvalitetnih lokalnih proizvoda.

O GLOVU

Glovo je aplikacija za dostavu više kategorija proizvoda koja povezuje korisnike s tvrtkama i dostavljačima, nudeći usluge na zahtjev iz lokalnih restorana, trgovina mješovitom robom i supermarketa te maloprodajnih trgovina. Vizija Glova je svima omogućiti jednostavan pristup svemu u svom gradu, tako da naši korisnici mogu uživati u onome što žele, kada žele, gdje žele. Osnovan 2014. u Barceloni, djeluje u 25 zemalja Europe, središnje Azije i Afrike.

CONVERSATION