F Više od pola milijuna eura umjetnina moderne i poslijeratne hrvatske umjetnosti na prvoj platformi za aukcije uživo u Hrvatskoj - Totally Glamourous

Više od pola milijuna eura umjetnina moderne i poslijeratne hrvatske umjetnosti na prvoj platformi za aukcije uživo u Hrvatskoj


“Jesenska Aukcija. Moderna i Poslijeratna umjetnost” aukcijske kuće Artmark održat će se u utorak, 17. listopada s početkom 19:00 sati u Velikoj dvorani hotela Sheraton u Zagrebu. Na događaju posvećenom hrvatskoj modernoj i poslijeratnoj umjetnosti publici će biti ponuđeno 105 lotova koji pokrivaju više od 100 godina povijesti hrvatske umjetnosti. Ukupna vrijednost umjetničkih djela prelazi 500.000€ i predstavlja iznimnu priliku za kolekcionare i ljubitelje umjetnosti. 
Osim uživo, aukcija će se u isto vrijeme održati i online na Artmark Live platformi. Riječ je o digitalnom alatu za licitaciju uživo koja sudionicima nudi najbolje online iskustvo koje mogu doživjeti izvan fizičke aukcijske sobe, u udobnosti i intimi vlastitih domova. 

Sudionici trebaju samo otvoriti račun na www.artmark.hr putem kojeg mogu pratiti, licitirati i osvojiti djela uključena u aukciju. Putem ove platforme sudionici će uživo popratiti svako od djela stavljenih na prodaju, imajući potpunu kontrolu nad licitacijom, višim ponudama te svim drugim relevantnim aspektima aukcije – kao da su prisutni u aukcijskoj prostoriji. Nekoliko koraka potrebno za otvaranje računa nalazi se na stranici za registraciju, nakon kojih će račun sudionika biti verificiran i aktiviran u nekoliko minuta. 

Sva djela s Jesenske aukcije, s potpisima velikih majstora hrvatske umjetnosti, a koja dolaze iz značajnih povijesnih i privatnih zbirki, možete besplatno vidjeti u galeriji Artmark u Kući Amruš na Trgu J.J. Strossmayera 5 ili online na www.artmark.hr . Raspored izložbe: ponedjeljak – subota: 11:00-19:00; nedjelja: 10:00-15:00. Izložba u Galeriji Artmark u kući Amruš može se posjetiti do 15. listopada, a od ponedjeljka, 16. listopada, sve će umjetnine još dva dana biti izložene u foajeu Velike dvorane hotela Sheraton, od 10:00-20:00 sati.

CONVERSATION