F ZDRAVKO ČOLIĆ, NAKON RASPRODANOG PRVOG KONCERTA U OSIJEKU, NAJAVIO JOŠ JEDAN KONCERT – 24. STUDENOGA - Totally Glamourous

ZDRAVKO ČOLIĆ, NAKON RASPRODANOG PRVOG KONCERTA U OSIJEKU, NAJAVIO JOŠ JEDAN KONCERT – 24. STUDENOGA


U svega desetak dana rasprodale su se ulaznice za koncert najavljen za 25. studeni Svega desetak dana od najavljenog koncerta Zdravka Čolića u Osijeku, bilo je dovoljno da Osječani i njihovi gosti pokažu koliko su se u proteklih 8 godina, koliko je prošlo od zadnjeg koncerta, zaželjeli ovog glazbenog velikana, ujedno i jedne od najvećih regionalnih zvijezdi. Najavljeni koncert za 25. studeni je rasprodan, a zbog velikog interesa publike, koncert je najavljen i 24. studeni

Tako će Čolić u dvorani 'Gradski vrt' izaći dvije večeri zaredom, na oduševljenje svih onih koji nisu uspjeli doći do svojih ulaznica za prvi najavljeni koncert. 

Uz miljenika regije, odrasle su brojne generacije, stoga ne čudi da se za Čolićeve koncerte uvijek traži karta više. Solistička karijera duga 50 godina iznjedrila je mnogobrojne hitove, a kao Čolićev osobni pečat izdvojile su se pjesme 'Ti si mi u krvi', 'Pusti, pusti modu', 'Noć mi te duguje', 'Sinoć nisi bila tu', 'Gori vatra', 'Produži dalje', 'Ti možeš sve', 'Svadbarskim sokakom' i mnoge, mnoge druge. 

Za retrospektivu najljepših i najvećih ljubavnih pjesama ovih prostora, koja je na repertoaru 24. studenoga, ulaznice možete nabaviti putem sustava Eventim.

CONVERSATION