F ZLATARNA CELJE: ELEGANTNA JESEN UZ ZLATARNU CELJE - Totally Glamourous

ZLATARNA CELJE: ELEGANTNA JESEN UZ ZLATARNU CELJE

 Odsjaji ljeta još uvijek traju, a Zlatarna Celje donosi prijedloge za elegantne jesenske kombinacije uz besprijekorne i bezvremenske zlatne i srebrne kolekcije.

Toplina crvenog zlata i zagasita igra svjetla rutil kvarca najavljuju lagani prijelaz u hladnije dane. Jedan od najljepših kristala uz to simbolizira Venerinu kosu ili Amorove ljubavne strelice. U kolekciji se nalaze prsten i ogrlica koji će jesenske modne kombinacije učiniti stilski savršenim.

Dodir sedefa na koži u novoj srebrnoj Lencia kolekciji donosi osjećaj vječnog ljeta. Prelijevanje ljubičaste i zelene izražava osobnost i odvažnost. U kolekciji su prsten, ogrlica i naušnice.

Žena koja bira nakit iz srebrne kolekcije Venus je Venera, boginja prirode, ljepote i ljubavi. Venus simbolizira kćeri Mjeseca i sestre Sunca, koje pokazuju put prema zvijezdama. Njihov stil je u stalnom preporodu i cvjeta  u bezbroj nijansi poput proljeća ili jeseni.

U kolekciji su ogrlica, prsten i naušnice.

Kolekcije Zlatarne Celje stvaraju majstori zlatari koji tradiciju i znanja u oblikovanju plemenitih metala kombiniraju sa suvremenom tehnološkom nadogradnjom koja prati modne trendove.

Više informacija o kolekcijama Zlatarne Celje potražite na sljedećem linku: https://zlatarnacelje.com/si/Cijene kolekcija na upit u poslovnicama Zlatarne Celje.

*****

Tvrtka Zlatarna Celje d.o.o. je najpoznatiji proizvođač zlatnog i srebrnog nakita u industriji s više od 170 godina rada u izradi vrhunskog nakita za žene i muškarce svih dobi. Tvrtka je vlasnik robnih marki Zlatarna Celje i Lencia na području nakita, te marke Aurodent na području dentala. Misija tvrtke izgrađena je na uvažavanoj tradiciji, kvaliteti i prepoznatljivoj robnoj marci, te širokoj paleti proizvoda. Primarni cilj Zlatarne Celje je bezvremensko zadovoljstvo kupaca.  

CONVERSATION