F BIOTHERM PREDSTAVLJA ⭐ BLUE PRO-RETINOL KREMU ZA PODRUČJE OKO OČIJU KOJE SE NE PRESTAJU SMIJEŠITI ⭐ - Totally Glamourous

BIOTHERM PREDSTAVLJA ⭐ BLUE PRO-RETINOL KREMU ZA PODRUČJE OKO OČIJU KOJE SE NE PRESTAJU SMIJEŠITI ⭐

KREMA ZA PODRUČJE OKO OČIJU BLUE PRO-RETINOL

UČINKOVITOST PRO-RETINOLA ZA OČI KOJE SE NE PRESTAJU SMIJEŠITI

Naše oči pričaju priču o našim životima; one su ogledalo duše i izražavaju tko smo i emocije koje osjećamo. Ipak, oči nam često mogu izgledati umorno. I što se više smiješimo, to se više bora pojavljuje na površini kože, zbog čega djelujemo još iscrpljenije i, u konačnici, starije.

Retinol je dokazani sveti gral u borbi protiv tih bora. Ali retinol može i nadražiti; osobito osjetljivo područje oko očiju.

A što kad biste mogli, bez ikakve nelagode, na području oko očiju iskoristiti ovaj zlatni standard sastojaka protiv pojave znakova starenja na koži?

Pokrenut pionirskom tehnologijom bioznanosti, Biotherm pruža rješenje predstavljanjem revolucionarne kreme za područje oko očiju Blue Pro-Retinol. U njoj je Biothermov jedinstveni regenerirajući sastojak Life Plankton kombiniran s Pro-Retinolom – posebnim oblikom retinola koji je savršeno prilagođen nježnom području oko očiju. Krema Blue Pro-Retinol, nova krema za područje oko očiju koju su odobrili dermatolozi, pruža maksimalnu učinkovitost i sigurnost s formulom izrađenom po mjeri za kožu oko očiju. Nježna, ali iznimno moćna i ispitana za djelovanje ispod šminke.

Krema Blue Pro-Retinol pruža učinkovit tretman protiv pojave znakova starenja na koži koji je primjeren za oči i koji su odobrili oftalmolozi. Formula također poštuje “Plave obveze” brenda Biotherm te je veganska, 99% biorazgradiva i 95% prirodnog podrijetla.

Nova era za bioznanost brenda Biotherm počinje s kremom za područje oko očiju Blue Pro-Retinol: otkrićem koje pruža čvrstoću području oko očiju od prvih minuta[1], smanjuje podočnjake već prvi tjedan[2], a nakon mjesec dana smanjuje bore oko očiju kod 95% žena[3].

Sada se možete nastaviti smijati zahvaljujući snazi bioznanosti.

ANATOMIJA OKA

3 GLAVNA PROBLEMA S KOŽOM OKO OČIJU

Koža oko očiju je osjetljiva. Dva je do pet puta tanja od kože na ostalim dijelovima tijela. Budući da dnevno trepnemo do 10.000 puta, pri čemu je angažirano određenih 14 mišića, koža oko očiju gotovo je neprekidno u pokretu. S vremenom se kvaliteta arhitekture kože pogoršava zbog kumulativnih učinaka kronološkog starenja i čimbenika okoliša, od kojih je najštetnije sunce.

Između 20. i 30. godine života doživljavamo privremene znakove poput dehidracije, umora, podočnjaka i otečenosti ispod očiju.

Oko 40. godine života koža vjeđa već je malo otečena zbog ponavljajućih pokreta kružnog mišića vjeđe. Male izražajne bore također se pojavljuju u kutovima očiju.

U 50-im se godinama donji kapak mijenja jer se formira višak kože koji se spaja sa skupinom masnih stanica i uzrokuje otečenost ispod očiju.

Oko 60. godine života bore se produbljuju, gornji kapci postaju još teži, a završetak obrva opada, gotovo zatvarajući oči. Udubljene sljepoočnice uz donje kapke i otečenost mogu odavati dojam izrazitog umora, a spuštanje mekog tkiva s vrha jagodičnih kostiju naglašava podočnjake.

Tri glavna problema Europljanki spušteni su kapci, podočnjaci i bore[4].

 PRO-RETINOL BRENDA BIOTHERM ZA VAŠE OČI

POKRENUT SASTOJKOM LIFE PLANKTON ZA REZULTATE OD PRVE MINUTE

Od 1952., kad je biologinja Jeanine Marissal osnovala Biotherm, taj brend pokreću mogućnosti bioznanosti: znanosti o živim mikroorganizmima.

Upravo je Jeanine otkrila ljekovita svojstva mikroorganizama koji se nalaze u termalnim vodama: Life Plankton. Taj snažni sastojak ima jedinstvenu vezu s kožom te sposobnost poticanja regeneracije kože. Kao sićušnoga, ali prekrasnog organizma koji sliči staklu, nevjerojatna moć poboljšanja kože sastojka Life Plankton dokazana je u 11 znanstvenih radova i pokrivena s osam patenata. Uhvaćen procesom obnovljive biotehnologije, u središtu je Biothermove priče i revolucionarnih formulacija već više od 70 godina.

Life Plankton: Nazvan „Life“ (život) zbog svoje moćne sposobnosti regeneracije kože, Life Plankton sadrži 35 hranjivih sastojaka koji se nalaze u koži. Nevjerojatan biološki afinitet između Life Planktona i kože znači da ovaj legendarni sastojak može aktivirati prirodne funkcije regeneracije kože, pomažući joj da se brže oporavi i izgleda zdravije i mladolikije. Čak ima i sposobnost pojačavanja učinkovitosti drugih sastojaka koji blagotvorno djeluju na kožu.

Pro-Retinol: Derivat zlatnog standarda, dermatološki aktivnog retinola, također poznatog kao „retinil palmitat“. Kad se nanese na kožu, razgrađuje se na retinol i palmitinsku kiselinu kako bi se retinol tijekom vremena postepeno otpustio u kožu. Ta transformacija Pro-Retinolu daje jedinstvene kvalitete: nježniji je bez ugrožavanja rezultata, što ga čini učinkovitim na svim tipovima kože, uključujući osjetljivu kožu.

Kofein: kofein je spoj koji se nalazi u mnogim biljnim vrstama poput zrna kave i lišća čaja. Često se upotrebljava u proizvodima za područje oko očiju jer ubrzava drenažu i dekongestiju pri čemu smanjuje podočnjake i otečenost ispod očiju, ali ima i antioksidacijsko djelovanje koje prosvjetljuje područje oko očiju.

REVOLUCIONARNO OTKRIĆE ZA MLAĐI IZGLED OČIJU

LIFE PLANKTON POJAČAVA DJELOVANJE PRO-RETINOLA ZA 1,5 PUTA

Predstavljajući najnoviju inovaciju u području bioznanosti, Biotherm otkrićem da regenerirajući Life Plankton pojačava djelovanje Pro-Retinola potvrđuje da je već 71 godinu na čelu izvrsnosti kad je riječ o njezi kože. Ispitivanja in-vitro provedena na šest bioloških markera uključenih u kvalitetu kože pokazuju da se učinkovitost Pro-Retinola množi s 1,5 puta kad se poveže sa savršenom dozom Life Planktona.

Nadalje, Life Plankton pokazuje sinergistički učinak s kofeinom na NAD-om (nikotinamid adenin dinukleotid), prirodnom molekulom koja se nalazi u našim stanicama, a koja je odgovorna za popravak DNK-a, staničnu prehranu te opskrbu stanica energijom. Stanice kojima nedostaje energije umiru, uzrokujući vidljive znakove starenja, poput linija, bora i opuštenosti kože. Sinergija znači da je njihov kombinirani učinak bolji nego da se njihova svojstva dodaju zasebno. Jednostavnim riječima, to znači da je 1 + 1 > 2.

Prihvaćanje obveza održivosti brenda Biotherm

Unutar njih, pomno promišljen odabir sirovina optimizira učinkovitost uz pridržavanje strogih ekoloških smjernica. Zbog toga je krema za područje oko očiju Blue Pro-Retinol veganska i sadržava sastojke koji su 95% prirodnog podrijetla te 99% biorazgradivi. Dolazi u staklenoj posudi od 40% recikliranog stakla sa 100% recikliranim plastičnim čepom.  

UVJERITE SE U MOĆ BLUE RETINOLA

DOKAZANI REZULTATI

Rezultati dokazuju da nova krema za područje oko očiju Blue Pro-Retinol daje vidljive rezultate za tri glavna ženska problema oko očiju: spuštene vjeđe, podočnjake i bore.

Kod 95% žena smanjile su se bore oko očiju.[5]

Odmah nakon primjene[6]:

Čvrstoća +25,8%

Tonicitet +50,4%

Nakon jednog tjedna[7]:

Vidljivo smanjenje podočnjaka i otečenosti ispod očiju

Područje oko očiju vidljivo blistavije

Nakon 4 tjedna[8]:

Bore ispod očiju –16%

„Bore smijalice“ –11%

96% žena slaže se da je kompatibilan sa šminkom

94% žena slaže se da je ugodan osjećaj na koži oko očiju

Kao rezultat, ženama je koža oko očiju bila glađa i ravnomjernija.

TEKSTURA BALZAMA KOJI SE STAPA S KOŽOM I TAKO POGODUJE OSJETILIMA

Brend Biotherm poznat je po spajanju pionirske bioznanosti s jedinstvenim teksturama koje pogoduju osjetilima. Pri formuliranju kreme za područje oko očiju Blue Pro-Retinol suočili smo se s nekoliko izazova: mora učinkovito prenositi sastojke u kožu, a pritom ostati ugodna za upotrebu i kompatibilna s rutinama šminkanja žena.

Krema za područje oko očiju Blue Pro-Retinol ispunjava sve te izazove, nadmašujući očekivanja s nevjerojatno dekadentnom tehnologijom balzama koji se stapa s kožom. Uz lagani miris, tekstura koja se stapa s kožom brzo se upija, što znači da nema potrebe za intenzivnom masažom koja bi mogla nadražiti osjetljivo područje oko očiju.

85% žena potvrdilo je da tekstura balzama koji se stapa s kožom klizi po njihovoj koži.[9]

Nanošenje kreme za područje oko očiju Blue Pro-Retinol

1. Prstenjacima utapkajte količinu veličine zrna oko područja svakog oka.

2. Nježno utapkajte formulu po cijelom području oko očiju kako biste smanjili otečenost i potaknuli protok krvi.

3. Za podizanje i glatkoću umasirajte proizvod pokretima nalik na dizanje valova.

Kremu za područje oko očiju Blue Pro-Retinol možete integrirati u vašu redovnu rutinu njege kože, i za vaš dnevni i za noćni režim, nakon uobičajenog seruma ili omiljene kreme Blue Pro-Retinol Multi-Correct i prije sredstva za zaštitu od sunca.

JOHANNA CARON, STRUČNJAKINJA ZA ZNANSTVENE KOMUNIKACIJE BRENDA BIOTHERM

Znanstvene studije dokazuju da je to kako doživljavamo nečiju dob i privlačnost usko povezano s izgledom područja oko očiju, stoga nikad nije prerano da počnemo s upotrebom kreme za područje oko očiju! Formula kreme za područje oko očiju Blue Pro-Retinol temelji se na regenerirajućoj i pojačanoj učinkovitosti sastojka pro-retinol Life Planktona, zajedno s pomno odabranim aktivnim tvarima za koje je poznato da poboljšavaju područje oko očiju. I tek mala količina područje oko očiju obavija osjećajem intenzivne ugode, brzo se upija bez potrebe za dugotrajnom masažom koja bi mogla oštetiti osjetljivu kožu oko očiju. Da bismo postigli tu teksturu, crpili smo snagu bioznanosti. Više od 90% naših sastojaka dobiveno je iz zelene kemije: kemije koja se temelji na energetskoj učinkovitosti i obnovljivosti. Zahvaljujući bioznanosti naša formula postiže 99% biorazgradivosti i poštuje sve naše obveze održivosti. Pružajući nevjerojatnu učinkovitost kod finih bora, opuštenih vjeđa i podočnjaka, naša formula daje ženama snagu da dulje ostanu nasmiješene.[1] Instrumentalno ispitivanje provedeno na 39 žena nakon jedne upotrebe

[2] Samoprocjena 99 žena nakon sedam dana upotrebe

[3] Kliničko ispitivanje provedeno na 40 ispitanica koje su procjenjivale smanjenje „bora smijalica“ i bora ispod očiju nakon 28 dana.

[4] Izvor: Dynvibe – LOréal – Eye Contour (US FR UK CN KR)

[5] Kliničko ispitivanje provedeno na 40 ispitanica koje su procjenjivale smanjenje „bora smijalica“ i bora ispod očiju nakon 28 dana.

[6] Instrumentalno ispitivanje provedeno na 39 žene; rezultati nakon prve primjene.

[7] Samoprocjena 51 ispitanice; rezultati nakon jednog tjedna.

[8] Kliničko ispitivanje 51 ispitanice; rezultati nakon četiri tjedna

[9] Samoprocjena 97 ispitanica; rezultati nakon četiri tjedna.

CONVERSATION