F Chefovi Mario Mihelj i Nastasja Chiara Petrić obilježili završetak edukativne inicijative Inkubator Motivator - Totally Glamourous

Chefovi Mario Mihelj i Nastasja Chiara Petrić obilježili završetak edukativne inicijative Inkubator Motivator


Ambasadori ovogodišnje kampanje – Slavica de Jong, Edin Mehmedović i Bruno Šimleša – pripremali su zdrave i ukusne obroke s okupljenim roditeljima i djecom

Chefovi Mario Mihelj i Nastasja Chiara Petrić, gastro majstori poznati po neodoljivim receptima, kulinarskim događanjem su zatvorili ovogodišnju Inkubator Motivator edukativnu inicijativu. Na ovoj jedinstvenoj platformi cijela obitelj može pronaći inspirativno-edukativne materijale koji će im konkretno pokazati kako uklopiti zdrave navike u svoje užurbane, dnevne rutine. Kroz pet edukativnih videozapisa na internetskoj stranici PETICA - igrom do zdravlja, pripremljenih od strane vodećih hrvatskih stručnjaka, roditelji se mogu inspirirati na temu zdrave prehrane, svakodnevne tjelesne aktivnosti, važnosti sna i odmora te o aspektu uvođenja pozitivnih promjena u život cijele obitelji.

 

Kulinarski show podržali su ambasadori Slavica de Jong, Edin Mehmedović i Bruno Šimleša

Mario i Nastasja predvodili su kulinarski show u potpunosti posvećen zdravim i ukusnim obrocima, pripremljenim prema smjernicama Tanjura pravilne prehrane. Okupljeni roditelji i djeca nisu ih samo promatrali, već su sudjelovali u pripremi obroka, istražujući svijet okusa i tehnika koje su chefovi s njima podijelili. Najmlađe sudionike su osvojili Nastasjina brza gregada od bakalara s tikvicama i Marijevi popečci od tikvica i krumpira prženi na kokosovoj masti s jogurt-avokado umakom. Osim toga, čiste petice su dobila i ostala jela poput pilećih prsa s jasmin rižom, brokulom iz woka i kremom od indijskog oraha, bosiljka i limuna, kao i kremasta palenta sa šalšom i slanutkom.

Osim Maria i Nastasje, događanju su se pridružili i ambasadori ovogodišnje kampanje - Slavica de Jong, Edin Mehmedović i Bruno Šimleša, a kroz razgovor s okupljenom djecom objasnili su im zašto je važna uravnotežena prehrana i svakodnevna tjelovježba.

Inkubator Motivator – platforma koja prati obitelji na putu do zdravijeg sutra

Inkubator Motivator inicijativa ne samo da potiče usvajanje novih navika, već i promjenu životnog stila cijele obitelji nabolje. Kroz niz videozapisa, Dnevnik zdravih navika uz koji je lakše pratiti svoj napredak, i pomoću ostalih inspirativnih alata, obitelji će svakodnevno lakše donositi zdrave odluke.

„Izuzetno smo ponosni na završetak ovogodišnje Inkubator Motivator inicijative kroz koju smo, s renomiranim chefovima Mariom Miheljom i Nastasjom Chiarom Petrić, ponovno istaknuli važnost uravnotežene prehrane i redovite tjelesne aktivnosti u životima obitelji diljem Hrvatske. Ovo je bila jedinstvena prilika da roditelji s djecom istraže svijet zdravih i ukusnih obroka prema smjernicama Tanjura pravilne prehrane. Cilj inicijative je pokazati kako ova vrsta prehrane nije nedostižna te da većinu namirnica potrebnih za nutritivna jela već imamo kod kuće. Drago nam je da su nas podržali i ambasadori Inkubator Motivator inicijative, Slavica de Jong, Edin Mehmedović i Bruno Šimleša, koji su svojim prisustvom dodatno naglasili važnost promicanja zdravih životnih navika među najmlađima. Inkubator Motivator inicijativa nije samo platforma koja prati obitelji na putu do zdravijeg sutra, već je i korak prema promjeni životnog stila cijele zajednice, rekla je Koraljka Novina Brkić, nutricionistica tvrtke Nestlé za Adriatic regiju.

CONVERSATION