F Europska platforma za usluge čuvanja djece, Siterice.hr stiže u Hrvatsku - Totally Glamourous

Europska platforma za usluge čuvanja djece, Siterice.hr stiže u Hrvatsku

Siterice.hr, vodeća europska platforma za usluge čuvanja djece, brige o kućnim ljubimcima, skrbi za starije osobe i čišćenja kuće, proširila je svoje djelovanje akvizicijom hrvatske platforme Dadilja.hr. S prisutnošću u Češkoj, Slovačkoj i Mađarskoj, platforma broji više od 500 000 zadovoljnih korisnika.

Ono što Siterice.hr čini iznimnim je mogućnost provjere i osiguranja pruženih usluga. Uz to, uskoro će biti dostupne i dodatne značajke poput video provjere s centrom za potvrdu te aplikacija za iPhone i Android pametne telefone, što će dodatno unaprijediti korisničko iskustvo.

Ova akvizicija predstavlja značajan korak za Siterice.hr u širenju svoje globalne prisutnosti te potvrđuje njihovu vodeću ulogu u području platformi za usluge.

Sretan sam što mogu svjedočiti eksponencijalnom rastu potražnje za uslugama koje uključuju čuvanje djece, brige o starijima i kućnim ljubimcima te čišćenje. Pratimo rastuće potrebe društva, posebno u pružanju usluga mladim obiteljima kojima je potrebna podrška, posebice majkama. Naš cilj je pružiti besprijekornu i pouzdanu platformu koja ne samo da zadovoljava ove potrebe, već također osigurava sigurnost i kvalitetu koju obitelji zaslužuju. Predani smo stalnom poboljšanju i proširenju naših usluga kako bismo zadovoljili rastuće zahtjeve modernih obitelji, čineći njihove živote lakšima”, izjavio je CEO Petr Šigut.

Korisnici diljem Hrvatske sada mogu isprobati prednosti i praktičnosti usluga Siterice.hr na njihovoj službenoj web stranici.

CONVERSATION