F Inovativne perilice i sušilice rublja Samsung 5000C serije sada su dostupne u Hrvatskoj - Totally Glamourous

Inovativne perilice i sušilice rublja Samsung 5000C serije sada su dostupne u Hrvatskoj

Tvrtka Samsung Electronics predstavila je najnovija rješenja za pranje rublja s perilicama i sušilicama rublja serije 5000C, koje nude najsuvremeniju tehnologiju i ekološki prihvatljive značajke. Ova inovativna linija sada je dostupna i u Hrvatskoj.

Nova definicija učinkovitosti pranja

Novi AI Energy način rada perilica rublja Samsung 5000C serije omogućuje korisnicima praćenje i smanjenje potrošnje energije. Korištenjem Ecobubble™ tehnologije potrošnja energije smanjena je do 70%[1], jer omogućuje učinkovito pranje na nižim temperaturama uz produljeno vrijeme ciklusa. Ciklus s manje mikrovlakana učinkovito smanjuje ispuštanje mikroplastike u okoliš[2], što postiže optimiziranom brzinom vrtnje motora i intenzitetom pranja. Novodizajnirana ugrađena Wi-Fi upravljačka ploča povećava praktičnost pružajući korisnicima besprijekornu kontrolu i praćenje rada stroja putem SmartThings aplikacije.


Napredne funkcije za optimalnu njegu rublja

Iskusite učinkovito pranje na niskim temperaturama s tisućama mjehurića Ecobubble tehnologije, koja štiti boju i teksturu odjeće. Higijensko čišćenje parom uklanja 99,9% bakterija i alergena i osigurava dubinsko i higijensko pranje[3]. Tehnologija digitalnog invertera osigurava vrhunsku učinkovitost i trajnost, uz 20-godišnje jamstvo. StayClean ladica i funkcija čišćenja bubnja (Drum Clean) osiguravaju higijensku čistoću perilice i time produžuju njezin vijek trajanja.


Inteligentno sušenje za pametan dom

Aplikacija SmartThings nudi pametnu i praktičnu njegu rublja i neprimjetno povezuje vašu perilicu i sušilicu. Funkcija Energy pomaže u kontroli potrošnje energije, značajka kućne njege  „Home Care“ osigurava da perilica i sušilica budu u optimalnom stanju, dok funkcija Auto Cycle Link automatski predlaže odgovarajući program sušenja u sušilici nakon što je rublje oprano.

Sušilica rublja DV5000C također se može pohvaliti novodizajniranom upravljačkom pločom koja ima ugrađen Wi-Fi i pruža poboljšanu kontrolu putem aplikacije SmartThings. Ciklus Higijenska njega eliminira 99,9% bakterija i osigurava dubinsko čišćenje i suhog i mokrog rublja. Air Refresh tehnologija osvježava odjeću bez pranja i tako joj produljuje vijek trajanja, Quick Dry ciklus osigurava sušenje malih količina rublja u samo 35 minuta, a Wrinkle Prevent tehnologija sprječava gužvanje odjeće čak i bez glačanja.

A+++ učinkovitost sušilice, tehnologija toplinske crpke i inteligentni sustav sušenja za pametno sušenje (OptimalDry), koji koristi senzore za postizanje najboljih rezultata i zadržavanje kvalitete tkanine.

Tehnologija digitalnog pretvarača osigurava veću energetsku učinkovitost, manje buke i dugotrajan rad, uz jamstvo od 20 godina. Sustav filtara 2 u 1 pojednostavljuje održavanje, hvatajući prašinu i vlakna u jednom filtru i eliminirajući potrebu za filtrom na izmjenjivaču topline, što značajno olakšava održavanje.

###

O tvrtki Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung nadahnjuje svijet i oblikuje budućnost transformirajućim idejama i tehnologijama. Tvrtka redefinira svijet televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, digitalnih uređaja, mrežnih sustava i memorije, LSI sustava, lijevanih i LED rješenja. Za najnovije vijesti posjetite Samsung Newsroom na adresi http://news.samsung.com.[1] Testirano u skladu s IEC 60456-2010 / opterećenje od 4 kg / super eko pranje hladno (WF80F5E5U4W) u odnosu na pamuk na 40°C bez Eco Bubble (WF0702WKU). Individualni rezultati mogu varirati.

[2] Na temelju testiranja koje je provela tvrtka Ocean Wise Plastics Lab upotrebom 2 kg majica s kapuljačom od 100-postotnog poliestera, uspoređujući ciklus za pranje sintetike na konvencionalnom Samsung modelu WW4000T i ciklus s manje mikrovlakana na modelu WW7000B. Rezultati se mogu razlikovati ovisno o stvarnom stanju odjeće i uvjetima upotrebe.

[3] Na temelju izvješća tvrtke Intertek o rezultatima ispitivanja za program higijenskog čišćenja parom. Uklanja 99,9% bakterija Staphylococcus aureus i Escherichia coli. Pojedinačni rezultati mogu se razlikovati. Na temelju Intertekova izvješća o rezultatima ispitivanja za higijensko čišćenje parom. Na temelju izvješća o rezultatima ispitivanja Britanske zaklade za alergije (BAF) za program higijenskog čišćenja parom. Iz udruge Allergy UK smatraju da će, uz pravilnu upotrebu, ovaj proizvod smanjiti izloženost alergenima iz kućnih grinja, psećih i mačjih dlaka, trava, pelud i gljivica.

CONVERSATION