F Italija u srcu Zagreba: Hvaljeni pizza bar La passione osvaja okusima i ambijentom - Totally Glamourous

Italija u srcu Zagreba: Hvaljeni pizza bar La passione osvaja okusima i ambijentom

Pizza&bar La passione uistinu je nešto posebno. Dok uživate u originalnoj talijanskoj pizzi možete upijati vrevu šarmantnog Britanca, ili sjesti u lokal pizzerije preko puta Britanca na adresi Ilica 67, kojeg krasi vrhunski moderan dizajn s detaljima i natruhama tradicije.
Ako još niste posjetili novootvoreni pizza bar La passione u centru Zagreba, toplo vam preporučujemo da što prije rezervirate stol i oduševite partnera, prijatelje ili roditelje pizzom spremljenom po zaštićenoj talijanskoj recepturi, u ambijentu koji ostavlja bez daha. Pizza bar La passione san je snova svakog obožavatelja talijanske kuhinje i kuhinje i vrhunskih gastro užitaka. la passione pizzeria zagreb hello magazine croatia hrvatska (54)

Originalni okusi uz jedan od najljepših pogleda u gradu

Smješten nasuprot najšarmantnijeg trga u Zagrebu, čuvenog Britanca, pizza bar La passione već izvana intrigira elegantnom estetikom u koju je uloženo puno razmišljanja, a zatim potpuno osvaja eksterijerom koji spaja kontraste – minimalizam i ekstravaganciju, toplinu i hladnoću. la passione pizzeria zagreb hello magazine croatia hrvatska (54) Novi gastro dragulj Zagreba gleda na Britanski trg koji je oduvijek bio poznat kao omiljeno okupljalište svih koji cijene lijepe i užitke koje donose ukusna hrana, fina kavica na suncu, svježe povrće sa štandova, dobra knjiga i predivan buket cvijeća. Sada se toj ponudi s “Malog placa” pridružuje i najbolja pizza Napoletana u gradu, ipremljena sukladno pravilima *AWPN* (Associazione Verace Pizza Napoletana), ali prožeta originalnim duhom Zagreba. la passione pizzeria zagreb hello magazine croatia hrvatska (54)

Kad se sljube starinski duh Italije i moderna elegancija Zagreba

Atraktivna drvena oplata na velikim prozorima lokala u antracit boji govori da je lokal izgrađen s puno ukusa i poštovanja prema staroj zagrebačkoj jezgri, a rustikalni cigleni zidovi i dekorativno bilje stvaraju sliku savršenog spoja tradicije i modernog, Napulja i Zagreba. la passione pizzeria zagreb hello magazine croatia hrvatska (54) Klasična arhitektura u pizza&baru La passione pozdravlja avangardni stil, na veliki užitak posjetitelja koji vrijeme koje izdvoje za objed s dragim osobama žele učiniti posebnim u svakom smislu te istodobno doživjeti osjećaj luksuza i ugode, prijateljskog ugođaja dok iskušavaju hvaljenu zagrebačku Napoletana pizzu, pikantnu pizzu Al Pacino, okuse profinjene pizze Sofia Loren ili dijele salatu koja pjeva pet jezika pod nazivom Luciano Pavarotti. la passione pizzeria zagreb hello magazine croatia hrvatska (54) Vanjska terasa u kratkom je roku postala omiljena među posjetiteljima koji uživaju promatrati vrevu na Britancu i upijati atmosferu grada dok ispijaju pića iz bogate ponude pizza bara La passione i biraju koju će pizzu ovaj put odabrati. Nije važno radi li se o jutarnjoj kavici, poslovnom ručku, after work piću uz pizzu ili romantičnoj večeri, terasa smještena na jedinstvenoj lokaciji pruža atmosferu kao ni jedna druga. Unutarnji prostor podijeljen je na tri dijela, a upravo zbog šanka smještenog u stražnjem dijelu lokala dobiva se dojam da ste ušli u profinjen no ugodan dnevni boravak u kojem vlada topla obiteljska atmosfera. la passione pizzeria zagreb hello magazine croatia hrvatska (54)

Pizza&bar La passione: Nezaboravno iskustvo prožeto užicima

O jedinstvenom pristupu pizzama Napoletana u pizza&baru La passione mnogo se govori i piše, baš kao i o originalnosti u svakom pogledu, bilo da je riječ o spoju okusa u jelima, ili nazivima inspiriranim slavnim Talijanima i zvijezdama talijanskog podrijetla. Nakon ukusnih pizza, svježih salata i toplih sendviča u talijanskom panouzzo pecivu, pokušajte ostaviti barem još malo mjesta za desert koji će vas oduševiti, bez obzira hoćete li izabrati domaće zapečene štrukle sa sirom, sočan lava kolač od čokolade s kuglicom sladoleda od vanilije, ili štrudle s jabukama i toplim cimetom koje okusima vraćaju u djetinjstvo. Pizzerija La Passione “Italija u srcu Zagreba” čeka na vas na adresi Ilica 67. Posjetite pizza bar La passione i uživajte u nevjerojatnim okusima uz elegantan ambijent i atmosferu koja očarava!

CONVERSATION