F JOŠ JEDAN VELIKI USPJEH HIT SERIJE NOVE TV 'NA GRANICI' Nakon uspješnih adaptacija u Slovačkoj i Mađarskoj popularna humoristična serija Nove TV se snima i gleda i u Grčkoj! - Totally Glamourous

JOŠ JEDAN VELIKI USPJEH HIT SERIJE NOVE TV 'NA GRANICI' Nakon uspješnih adaptacija u Slovačkoj i Mađarskoj popularna humoristična serija Nove TV se snima i gleda i u Grčkoj!

Dok domaća dramska serija iz produkcije Nove TV – 'Na granici', koja se emitira od ponedjeljka do petka, postiže zavidne rezultate gledanosti i u svom drugom emitiranju, velike uspjehe serija nastavlja ostvarivati i izvan granica Hrvatske.

S izvanrednim rezultatima gledanosti serije u Sloveniji, Bosni i Hercegovini te Srbiji, te uspješnim adaptacijama u Slovačkoj sa 176 epizoda, kao i u Mađarskoj gdje je postigla iznadprosječne rezultate i postala najgledanija serija u zemlji u slotu emitiranja, najnovija adaptacija serije 'Na granici' osvojila je i grčko tržište. Naime, na grčkom televizijskom kanalu Star Channel, krajem listopada započela je s emitiranjem te je premijerna epizoda postigla udio gledanosti od 72% iznad prosjeka programa Star Channel. Adaptacija serije, koja bi trebala imati 60 epizoda u svojoj prvoj sezoni, i dalje je vodeća u svom vremenskom slotu u ciljnoj demografskoj dobnoj skupini od 18 do 54 godina. 

Osim serije 'Na granici', ranije je još jedna serija Nove TV – 'Kud puklo da puklo' uspješno adaptirana za grčki kanal ERT s produkcijom od 480 epizoda unutar šest sezona, pri čemu su sve postigle izvrsne rezultate.

Ovaj izniman uspjeh ne samo da potvrđuje visoke standarde produkcije Nove TV, već i ističe jedinstvenu sposobnost serija Nove TV da povežu publiku diljem svijeta. Predan rad tima vrhunskih stručnjaka Nove TV još jednom je prepoznat i na globalnoj razini.

Serija 'Na granici' koja je u svom premijernom emitiranju na Novoj TV postigla sjajne rezultate gledanosti s udjelom od čak 37% pozicionirajući se kao lider u svojem vremenskom slotu, stvorena je pod vodstvom redatelja Josipa Žuvana, Stanislava Tomića, Ivana Miladinova i Danijela Kušana, zajedno s autorima serije Mirnom Miličić, Vladom Bulićem i Goranom Rukavinom.

CONVERSATION