F LJUPKA GOJIĆ MIKIĆ OTVORILA DUŠU O DJETINJSTVU, KARIJERI I PUTOVANJU KROZ MAJČINSTVO U PODCASTU KOD LANE GOJAK - Totally Glamourous

LJUPKA GOJIĆ MIKIĆ OTVORILA DUŠU O DJETINJSTVU, KARIJERI I PUTOVANJU KROZ MAJČINSTVO U PODCASTU KOD LANE GOJAK

U novoj epizodi „Mame kod Lane“ saznajte kako izgledaju neobični pregledi trudnica u Japanu 

Lana Gojak, voditeljica popularnog podcasta "Mame kod Lane", donosi još jednu fascinantnu epizodu s posebnom gošćom, Ljupkom Gojić Mikić. U ovom dubokom i iskrenom razgovoru, Ljupka otkriva svoju priču koja obuhvaća nevjerojatnu modnu karijeru, izazove majčinstva te posebno prilagođavanje na novu kulturu.

Nova epizoda donosi intimne priče o podršci roditelja koju je Ljupka Gojić Mikić imala, te načinima na koje tu podršku želi prenijeti na svoju djecu. Ljupka, svim slušateljima i gledateljima, otkriva zanimljiva iskustva trudnoće, uključujući neobične preglede u Japanu, te svoja iskustva s čak 3 poroda carskim rezom. Prvi carski rez morala je imati zbog salmonele i svinjske gripe, drugi zbog male razlike među djecom, a treći zbog moguće rupture maternice. Njezina zanimljiva anegdota koju je odlučila podijeliti obuhvaća detalje uzbudljive utrke do telefona koja se odvila tijekom prvog postpartumnog razdoblja nakon carskog reza, a njezin „protivnik“ bio je suprug koji je tada, upravo operirao trbušni zid.

Razgovor se proteže i na temu odgoja djece s fokusom na osposobljavanje za život koji je pred njima. Također, Ljupka Gojić Mikić otkrila je zašto smatra da joj je iskustvo u modelingu pomoglo u majčinstvu i prilagodbi na život u Japanu, te kako je prošlo privikavanje cijele obitelji na novu kulturu. Zanimljiv odgovor Ljupkine kćeri na pitanje što želi raditi kada odraste nasmijao je sve prisutne „Ništa, ovako kao mama“, rekla je ne znajući još ništa o dotadašnjoj svjetskoj karijeri svoje mame.  Sa svim slušateljima i gledateljima Ljupka je također podijelila male savjete kako je njezin dugoročni brak na daljinu funkcionirao i kako se održao.

Brojne zanimljive teme poput putovanja kroz djetinjstvo, majčinstvo i druge zanimljiv aspekte života jedne majke  poslušajte u novoj epizodi „Mame kod Lane“ s Ljupkom Gojić Mikić koja je dostupna već danas na YouTube, Spotify , Google i Apple podcast platformama.

CONVERSATION