F LORENA BUĆAN SLAVI ŽENSKU SNAGU I SLOBODU U NOVOJ PJESMI I SPOTU - Totally Glamourous

LORENA BUĆAN SLAVI ŽENSKU SNAGU I SLOBODU U NOVOJ PJESMI I SPOTU

Lorena Bućan, mlada glazbenica moćnog glasa iza koje su već brojne nagrade publike i struke, ali i impresivne pozicije na YouTube trendingu danas će točno u 12 sati predstaviti svoj novi spot za pjesmu “Ženska snaga”.  Autor glazbe je Ivan Huljić, stihove potpisuje Vjekoslava Huljić, a aranžman Hrvoje Domazet i Ivan Huljić.

Iznimnim vokalom Lorena je ljetos oduševila i Erosa Ramazzottija kojem je bila predgrupa na nastupu u pulskoj Areni, a ovom pjesmom upravo svojim snažnim glasom odaje priznanje najvećoj snazi koja postoji, snazi žene.

 

Novi spot pjevačice čije su pjesme “Kad si ti u pitanju”, “Kako samo mater zna” i “Tvoja i gotovo', osvojile streaming platforme u Hrvatskoj na kojima broje milijunske preglede režirao je Ivan Trpimir Lozić, a ne sumnjamo da će se baš kao i spot za pjesmu ''Je l' moguće'' naći među najslušanijim na YouTube trendingu.

 

"Nova pjesma za mene uvijek znači nekakav novi list u životu. Ženska snaga je pjesma kroz koju se osjeća čista sloboda i samouvjerenost žene. Nadahnjujuća je i nadam se da će osvojiti srca svih ljudi kojima treba snaga ili se osjećaju snažnima. Jedva čekam čuti dojmove svih koji je poslušaju" uzbuđena je Lorena.

 

 

Autor muzike: Ivan Huljić

Tekst: Vjekoslava Huljić

Aranžman: Hrvoje Domazet i Ivan Huljić

Režija spota: Ivan Trpimir Lozić
CONVERSATION