F Milka Noisette – omiljena među ljubiteljima Milka čokolade u Hrvatskoj - Totally Glamourous

Milka Noisette – omiljena među ljubiteljima Milka čokolade u Hrvatskoj

Ljubitelji Milka čokolade u Hrvatskoj odabrali su svoj omiljeni Milka okus. To je Milka Noisette – neodoljivo kremasta mliječna čokolada s alpskim mlijekom i lješnjakovom pastom.

U sklopu nagradne igre „Omiljeni Milka okus“, koja je trajala tijekom rujna i listopada 2023., pristiglo je čak 15.000 glasova za neki od šesnaest omiljenih Milka okusa, a svi koji su podijelili svoj glas na mrežnom portalu www.omiljenimilkaokus.hr našli su se u izvlačenju za sjajne nagrade – 3 nezaboravna egzotična putovanja, 10 kuhinjskih robota i 50 Milka slatkih paketa.

Drago nam je da smo ovom nagradnom igrom potaknuli velik broj ljubitelja Milka čokolade da podijele s nama koji im je omiljeni Milka okus, a prebrojavanjem glasova došli smo do odgovora na simbolično pitanje Koji je omiljeni Milka okus Hrvatske? Ova neuobičajeno natjecanje nije moglo proći bez neizvjesnosti pa se gotovo do samoga kraja nije znalo koji će okus u Hrvatskoj moći ’ponijeti’ laskavo priznanje omiljeni Milka okus. Sudeći po broju pristiglih glasova, ljubitelji Milka čokolada u Hrvatskoj radije biraju klasične kremaste okuse, kao što su noisette ili jagoda, iako je bilo glasova i za manje uobičajene okuse kao što su Triple Choco ili Oreo“, izjavila je Una Lučić, senior brend menadžerka za Milka čokolade u kompaniji Mondelēz International, izrazivši zahvalnost svim potrošačima koji su sudjelovali u ovoj nagradnoj igri.

Na drugome mjestu našla se Milka čokolada s cijelim lješnjacima, a treći omiljeni okus u Hrvatskoj je Milka čokolada s jagodom.

Sudjelovanje u nagradnoj igri Omiljeni Milka okus regulirano je Pravilima, a svi dobitnici nagradne igre su objavljeni na portalu www.omiljenimilkaokus.hr.

O kompaniji Mondelēz International

Mondelēz International, Inc. (Nasdaq: MDLZ) ohrabruje potrošače da pravilno konzumiraju užinu u više od 150 zemalja diljem svijeta. S neto prihodom od oko 31 milijarde dolara u 2022., kompanija predvodi budućnost snackinga uz čuvene globalne i lokalne robne marke kao što su Oreo, Ritz, LU, Clif Bar i Tate's Bake Shop biskviti i peciva, čokolade Cadburi Dairi Milk, Milka i Toblerone. Mondelēz International je ponosan član Standard and Poor’s 500, Nasdaq 100 i Dow Jones indeksa održivosti. Za više informacija posjetite www.mondelezinternational.com ili pratite kompaniju na Twitteru na adresi www.twitter.com/MDLZ.

CONVERSATION