F Najljepši zagrebački prolaz priprema čarobnu adventsku priču - Totally Glamourous

Najljepši zagrebački prolaz priprema čarobnu adventsku priču

Već nekoliko godina za redom, najčarobnije adventsko ozračje u metropoli krije se u prolazu hotela Jägerhorn. Posebno uređenje i idilična intimna atmosfera, po kojoj je ovaj mali advent prepoznat, ove godine postat će bogatiji za raznolik glazbeni program, izvrsnu ponudu hrane i pića te zabavne dječje aktivnosti, ali i još jednu posebnu ponudu. Naime, u 37 dana trajanja, ova lokacija nudi mogućnost rezerviranja business domjenaka, zatvorenih partyija i privatnih druženja.

U već poznatoj oazi prepunoj lampica i božićnih detalja koju svi žele fotografirati, posjetitelji će moći uživati od 29. studenog do 07. siječnja, a prvi party vikend započinje 02. prosinca uz sjajnog zagrebačkog DJ-a Tabu Keeper of the Groove koji će ugrijati atmosferu do nastupa benda Balkan Zoo. Ljubitelji funka, soula, disca, jazza i urbanih ritmova doći će na svoje u najpoznatijem zagrebačkom prolazu uz svirke DJ-a Jazzoza, Hrwoea i D-greeja te nastupe Jerko Jurkin kvarteta, Azil Jazza, Željke At Ease i Toni.Drame. U potpuno drugačijoj adventskoj priči poseban show sprema se za Badnjak i Staru godinu. Ta dva dana u kojem Zagrepčani, ali i turisti vole minglati i družiti se od jutra, goste očekuje performans saksofonista Jakše Jordesa na sam Badnjak te svirka trenutno najtraženijeg bubnjara u Hrvatskoj, Mirsada Dalipija

Osim dobre atmosfere, i gurmanima je zagarantiran dobar provod. Restoran i catering Barrel ove je godine najukusniji dio Adventa u prolazu. Već nekoliko godina oduševljavaju gastro scenu i dobivaju same pohvale, a sada će prvi puta biti dio ovog adventa i prezentirati svoje delicije - zalogaje koji će najviše osvojiti one koji vole spoj tradicionalnog i modernog. Uz klasičnu zimsku ponudu pića, Advent u prolazu dodatno će začiniti svako druženje, nuditi razne signature koktele i varijante te tako postati „A most unusual advent“.

Daleko od gradske gužve i prometa, Jägerhorn prolaz pokazat će se i kao omiljeno mjesto za najmlađe. Pod nazivom Kids Advent, svake nedjelje od 10 do 14 sati te 6. prosinca, na Dan sv. Nikole od 17 do 19 sati, djeca će moći uživati u predstavama, cirkus showovima, posjetima Djeda Božićnjaka, slasticama i iznenađenjima koja će ih posebno razveseliti.

Vesela i magična atmosfera, nasmiješena lica, dobro znana lokacija s novim, posebno osmišljenim božićnim uređenjem by Adela Mese, fenomenalna ponuda pića i raznih gastro specijaliteta znači samo jedno – ovih blagdana svi smo u Jägerhorn prolazu, čiji program možete pratiti na službenoj Facebook stranici te Instagram profilu.

CONVERSATION