F Nakon Splita, Aco Pejović sprema koncert u Rijeci: “Nisam mislio da će mi film Toma donijeti ovakvu popularnost u Hrvatskoj” - Totally Glamourous

Nakon Splita, Aco Pejović sprema koncert u Rijeci: “Nisam mislio da će mi film Toma donijeti ovakvu popularnost u Hrvatskoj”

Jučer bi legendarni pjevač Toma Zdravković proslavio 85. godina, da nije bilo bolesti koja mu je 1991., u 53. godini, odnijela život. U biografskom filmu Toma, Dragana Bjelogrlića, glazbenika je utjelovio Milan Marić, a glas posudio Aco Pejović. “Bio je boem, kao i ja, i čast mi je što je što sam mu posudio glas” rekao je Aco Pejović, koji je za film otpjevao pjesmu Ponoć koja broji impresivnih 57 milijuna pregleda na YouTubeu. “Pjesma se toliko uklopila da su ljudi u početku misli da je to stvarno pjesma Tome Zdravkovića i Silvane Armenulić, no istina je da oni nisu nikada snimili tu pjesmu” ispričao je Aco Pejović, koji priprema veliki koncert u Rijeci, koji će se održati u subotu, 2. prosinca u dvorani Mladost, s početkom u 20 sati.

Aco Pejović ovogodišnji je dobitnik nagrade Story Hall of Fame u kategoriji regionalna zvijezda. Lani je kao od šale napunio zagrebačku Arenu, prije dva tjedna Gripe u Splitu, a osim najavljenog nezaboravnog glazbeni doživljaja za svoje obožavatelje u Rijeci, 14. veljače ponovno će zapjevati u zagrebačkoj Areni.  Premda je karijeru gradio od malih nogu, pjesma Ponoć, kao i film Toma bili točka prekretnica njegove karijere, barem kada se radi o popularnosti izvan granica Srbije. “Iskreno, nisam očekivao da će mi film donijeti baš ovakvu popularnost u Hrvatskoj” rekao je Pejović, kojeg mnogi glazbeni kritičari smatraju upravu nasljednikom Tome Zdravkovića.

Ljubav prema muzici u njegovu je životu prisutna od malih dana. Glazbenu  karijeru započeo je sa svojih 14 godina, a 1995. godine se na nagovor prijatelja doselio u Beograd gdje je nekoliko godina kasnije stekao status “kralja splavova”. Nesumnjivo, Aco Pejović atmosferu uvijek dovede do vrhunca, njegovi nastupi su prožeti najdubljim emocijama, a nezaboravan provod je zagarantiran.

Pejović će sigurno i ovaj put iznenaditi još jednim vrhunskim koncertom i pjesmama koja su, kako mnogi kažu – bezvremenske! Ulaznice za koncert možete kupiti preko sustava Eventim. 

CONVERSATION