F Nova Diorova Backstage kolekcija ima sve za glamurozne blagdanske lookove - Totally Glamourous

Nova Diorova Backstage kolekcija ima sve za glamurozne blagdanske lookove

Blagdani su vrijeme kada želimo zablistati u svakom pogledu, a kreativni direktor Dior makeupa Peter Philips pobrinuo se za to da Backstage kutijice budu pune sjaja i glamura. U limitiranoj kolekciji čekaju vas palete sjenila, sjajila i Lip Maximizeri kojima ćete moći kreirati sve lookove - od prirodnih do dramatičnih. I najljepše vrijeme u godini može početi!

Prije pet godina kreativni direktor Dior Makeupa Peter Philips stvorio je Dior Backstage liniju kako bi svoje profesionalne tajne učinio dostupnima svima. Inspiriran iskustvom iza kulisa modnih revija i snimanja, kreirao je formule koje odolijevaju svim izazovima backstagea i modnih pista. Jednostavni, intuitivni i savršeno prilagođeni svim tonovima kože, ovi "must-have" proizvodi omogućuju svakome da pokaže svijetu najljepšu verziju sebe i u najekstremnijim uvjetima poput noći provedene na plesnom podiju.

Vrijeme blagdana, kada svi želimo zablistati, prilika je za obogaćivanje Dior Backstage kolekcije novim i atraktivnim nijansama. Ove sezone, Peter Philips reinterpretira bakrene i srebrne tonove kroz dvije Dior Backstage Eye Palette, dva Dior Addict Lip Glowa i dva Dior Addict Lip Maximizera. I to je doslovce sve što će vam trebati za blagdanske lookove, od najprirodnijih do najhrabrijih.

Dior Backstage Eye Palette ultra pigmentirana sjenila inspirirana su dragocjenim metalima. Copper Essentials i Silver Essentials nude visokopigmentirane tonove sa sjajnim, satenskim, poluprozirnim i mat završecima, paleta 010 Copper Essentials uključuje tople zlatne, bež i smeđe tonove, oplemenjene "dodirom" brusnice, a paleta 011 Silver Essentials sadrži hladne i duboke nijanse, naglašene biserno bijelim i lila holografskim efektom. Nijanse su prikladne za svaki ton kože, omogućujući najsmjelije kombinacije.

"Blagdansko razdoblje vrijeme je dijeljenja i posebne brige o dragim osobama, ali i vrijeme uživanja i maženja sebe. Dior Backstage Copper i Silver Harmony pružaju mogućnost stvaranja fantastičnih lookova: bakrena s tonovima toplim poput otvorenog ognjišta ili srebrna s hladnim nijansama poput svježe zimske noći", kaže Peter Philips, kreativni direktor Dior Makeupa.

Dior Addict Lip Glow balzam s bojom prilagođenom svima

Boje sezone Dior Addict Lip Glow balzama uključuju Shimmery Mahogany s dubokim toplim pigmentima i zlatnim sjajem te Opal Pearl delikatne biserno plave i ljubičaste nijanse koje se čarobno presijavaju.

Dior Addict Lip Glow samo za vaše usne

Dior Addict Lip Glow infuziran trešnjinim uljem s formulom s 97% sastojaka prirodnog podrijetla nježno obavija usne i osigurava im 24-satnu hidrataciju. S tehnologijom Color Reviver koja reagira na pH, otkriva prirodnu boju usana i poboljšava ih ružičastim efektom jedinstvenim za svaku osobu.

Dior Addict Lip Maximizer: ikona volumena i sjaja

Obožavani Lip Maximizer Peter Philips redizajnirao je 2023., a ovaj mu je put dodao kultni sjaj za blagdanski Backstage izgled. Pure Copper je čisti bakar, a Holo Silver perlasta holografska nijansa. Formuliran s 90% sastojaka prirodnog podrijetla, obogaćen hijaluronskom kiselinom i trešnjinim uljem, osigurava 24-satnu hidrataciju i dugotrajan učinak povećanja volumena. Samostalno korišten, Dior Addict Lip Maximizer pruža ekstremni sjaj nalik zrcalu na usnama obavijajući ih mekanom i ugodnom teksturom.

"Blagdanska Backstage kolekcija stvorena je za zabavu, kako biste se osjećali poželjno i istinski uživali. Paletama za oči u devet raskošnih nijansi moguće je kreirati svaki luk, od decentnog do dramatičnog. Svaka paleta dolazi s pripadajućim ruževima koji jamče sjaj, volumen i blistavost", kaže Peter Philips. 

CONVERSATION