F Nova satirična komedija s Emmom Stone u glavnoj ulozi stiže na SkyShowtime - Totally Glamourous

Nova satirična komedija s Emmom Stone u glavnoj ulozi stiže na SkyShowtime

 Originalnu SkyShowtime desetodjelnu seriju zajedno su producirali SHOWTIME i A24. U glavnim se ulogama pojavljuju dobitnica nagrade Oscar® Emma Stone, Nathan Fielder Benny Safdie

SkyShowtime je, uoči ekskluzivnog prikazivanja na Međunarodnom filmskom festivalu u Stockholmu, potvrdio da će serija The Curse biti dostupna na usluzi od petka, 5. siječnja. Prvih pet epizoda originalne SkyShowtime serije bit će dostupno za streamanje na dan premijere, a preostalih pet epizoda bit će dostupno u petak, 16. veljače.

Autori, scenaristi i izvršni producenti su Benny Safdie i Nathan Fielder, a u središtu radnje serije novopečeni je bračni par Whitney i Asher Siegel, koji pokušava ostvariti svoju viziju ekološkog stanovanja u maloj zajednici Española, u američkoj saveznoj državi Novi Meksiko. Njihove napore otežava ekscentrični TV producent Dougie, koji u njihovoj priči vidi priliku. Kako se radnja serije razvija, par se nađe u misterioznoj mreži etičkih i moralnih sivih zona, istodobno nastojeći održati svoj brak. Glavne uloge u seriji igraju Emma Stone (La La Land, The Favourite), Fielder (The Rehearsal) i Safdie (Oppenheimer). U gostujućim ulogama pojavljuju se Barkhad Abdi, nominiran za nagradu Oscar, Corbin Bernsen, nominiran za nagradu Emmy® i Constance Shulman.

The Curse je zajednički pothvat produkcijskih kuća SHOWTIME i A24. Fielder je ujedno i redatelj. Emma Stone, Dave McCary i Ali Herting izvršni su producenti serije ispred vlastite produkcijske kuće Fruit Tree. Josh Safdie izvršni je producent putem vlastite produkcijske kuće Elara.

Usluga SkyShowtime korisnicima je izravno dostupna putem aplikacije SkyShowtime na uređajima s operativnim sustavima Apple iOS, tvOS i Android, uređajima Android TV, Google Chromecast, LG TV i Samsung te na stranici:www.skyshowtime.com. Mjesečna cijena usluge SkyShowtime iznosi 6,99 EUR (bez reklama).

CONVERSATION