F Novi L'OCCITANE blagdanski pokloni dolaze u trendi retro dizajnu te donose radost! - Totally Glamourous

Novi L'OCCITANE blagdanski pokloni dolaze u trendi retro dizajnu te donose radost!

Otvorite čaroliju Božića s L'OCCITANE poklon setovima kreiranima s posebnom pažnjom i ljubavlju. U ovim mirisnim bočicama kriju se najdivnija čuda prirode.

Retro dizajn za jedinstvene poklone koji se pamte

U suradnji s umjetnikom Stevenom Wilsonom, L'Occitane donosi radost u život za ovogodišnje blagdane. Njegov retro, ali suvremeni dizajn, nadahnut prirodom, oživljava radost, slobodu i osjećaj beskrajnih mogućnosti vremena.

Blagdanski ugođaj dodatno će oplemeniti i unijeti blagdansku magiju u svaki dom jer ovi upečatljivi pokloni govore jezikom čiste ljubavi. Svaki set pažljivo je odabran kako bi stvorio osećaj udobnosti i topline. Poklanjajući L'OCCITANE kozmetiku, darujete najljepše emocije ljudima koje volite.


Setovi za svačiji ukus

Svi vole raznolikost, zato je L'OCCITANE kreirao setove koji pružaju različite vrste oduševljenja. Mirisna i njegujuća kozmetika u kreativnom oslikanim blagdanskim poklon kutijama u obliku kućica ili bombona, savršeno će se uklopiti u cozy blagdansku atmosferu. Upoznajte male setove koji su idealni kao pokloni za sladak znak pažnje. 

I ove godine L'Occitane ima suradnju s brendovima Philips te Harissa. Raskošni setovi dostupni ekskluzivno u njihovom webshopu, donijet će onima koje volite trajnu vrijednost koja će ih podsjećati na vašu naklonost dok kreirate uspomene za cijeli život.

Pratite L'Occitane ponudu i dalje jer će svakim tjednom stizati sve veća ponuda darova, uz neodoljive pogodnosti! Više informacija potražite u L'Occitane  web trgovini te pratite novosti na službenim društvenim mrežama brenda - Instagramu i Facebooku.


CONVERSATION