F Novom akvizicijom Poliklinika Sinteza širi se na Kvarner - Totally Glamourous

Novom akvizicijom Poliklinika Sinteza širi se na Kvarner

 

Poliklinika Markušić, vodeća dermatološka poliklinika za regiju Kvarnera s individualnim i cjelovitim pristupom liječenju dermatoloških problematika, s naglaskom na anti-aging i estetsku dermatologiju, postaje dio Poliklinike Sinteza. Smještena u Opatiji s tradicijom preko tri desetljeća i 20 tisuća klijenta, pored pružanja dermatoloških, kozmetoloških i estetskih tretmana, Poliklinika Markušić pruža i oftalmološke usluge.

Sretna sam što nastavljamo našu priču s odličnim timom iz Poliklinike Sinteza, koji svojim iskustvom i znanjem može samo pozitivno doprinijeti našem rastu i svim budućim projektima koje planiramo. Cilj nam je klijentima pružiti najkvalitetniju dermatološku uslugu na području cijelog Kvarnera“, izjavila je dermatovenerologinja Jadranka Markušić te dodala kako im je ova promjena u strukturi poslovanja dodatni i vrijedan poticaj za nastavak uvođenja inovacija, ali i u zadržavanju vodeće pozicije u području dermatologije i estetike na ovom dijelu tržišta Hrvatske.

Značajno regionalno širenje

Ova značajna akvizicija rezultat je kontinuiranog rasta Poliklinike Sinteza i predanosti pružanju vrhunskih usluga. Značajan poslovni pothvat komentirao je i Ognjen Bagatin, direktor Poliklinike Sinteza: „Jako nam je drago što nastavljamo širiti svoju dermatološku i estetsku ponudu na području Kvarnera. Nećemo stati na tome, nastavit ćemo rasti i razvijati se, kako bismo proširili kvalitetnu ponudu u ostale dijelove Hrvatske. Drago mi je što smo s Poliklinikom Markušić dobili veliku tradiciju i znanje koje će nam biti odlična podloga za daljnji razvoj u regiji.“

Korak bliže formiranju velike medicinske grupacije

Tim medicinskih stručnjaka nezaustavljivo se širi, a u planu je i veća akvizicija u medicinsku grupaciju u skorijoj budućnosti, koja će klijentima ponuditi široku paletu medicinskih usluga koje će moći napraviti u jednoj ustanovi – brzo i učinkovito, što je s obzirom na trendove od iznimne važnosti. S novim ulaganjem, Poliklinika Sinteza tako nastavlja s okrupnjavanjem ponude zdravstvenih usluga.

Futura Medical Group doprinosi kontinuiranom razvoju Poliklinike Sinteza

Poliklinika Sinteza već je 15 godina lider na tržištu iz domene estetske i opće kirurgije, otorinolaringologije, ginekologije i interne medicine, odnedavno i urologije, a može se pohvaliti i novootvorenom dermatološkom poliklinikom Sinteza Skin Clinic u Zagrebu posvećenoj anti-age medicini, te kozmetološkim tretmanima za lice i tijelo. Posljednji novitet Sinteze je i otvoreni centar za dijagnostiku, fizikalnu medicinu i rehabilitaciju na zagrebačkoj adresi Ul. Frana Vrbanića 26. Iz dana u dan niže uspjehe i bilježi mnogo zadovoljnih klijenata, pogotovo od prosinca 2021. godine kada Polikliniku Sinteza preuzima Futura Medical Group, kojoj je ovo prva investicija na području Kvarnera.

Futura Medical Group, osnovana kapitalom tvrtke Futura Partners, vođena je ekspertizom Ognjena Bagatina i Bojana Pintarića, pokretačima regionalno poznate Poliklinike Bagatin, a koji sada stoje i iza Poliklinike Sinteza. Nova akvizicija i širenje poslovanja na Kvarner logičan je korak za direktora Ognjena Bagatina, budući da unazad dvije godine raste broj zadovoljnih klijenata.

CONVERSATION