F RIJEŠITE SE UŠIJU BEZ MUKE UZ SPREJ I ŠAMPON MYLITTLEDOC® - Totally Glamourous

RIJEŠITE SE UŠIJU BEZ MUKE UZ SPREJ I ŠAMPON MYLITTLEDOC®

 Zbog blage jeseni razbuktala se epidemija ušiju, a ovi proizvodi pogodni za cijelu obitelj mogu se koristiti često i bez rizika za zdravlje 

Mylittledoc® je izvrsna nova linija proizvoda koja će vam pomoći da se brzo riješite ušiju. Mylittledoc® UŠI 2u1 sprej i Mylittledoc® UŠI 2u1 šampon učinkovito odstranjuju uši, uništavaju gnjide i preveniraju ponovnu zarazu, a pažljivo birani sastojci su neškodljivi za djecu.

Mylittledoc® sprej i šampon izvrstan su izbor jer ne sadrže insekticide pa uši ne razvijaju otpornost na sastojke. Usto ne sadrže kemikalije i nisu toksični, a njegovo se djelovanje temelji na eteričnim uljima i potpuno prirodnim biljnim ekstraktima iz tropskih šuma. Mylittledoc sprej i šampon sadrže tri aktivna sastojka: ulje andirobe, ulje nima i ekstrakt kvasije.

Klinički ispitani aktivni sastojci koji se nalaze u spreju i šamponu, uništavaju uši i gnjide te sprječavaju daljnje širenje ušiju. Usto, sadrže prirodne repelente pa tako pružaju zaštitu od ušiju, a liniju može koristiti cijela obitelj i to bez ograničenja. Uši često za sobom ostavljaju svoja jajašca koja nazivamo gnjide i tako se lakše šire, a s ovim ih se proizvodima može u potpunosti ukloniti i time spriječiti širenje ušiju.

Svatko može dobiti uši

Uši se najčešće pojavljuju kao male epidemije unutar škole, vrtića ili obitelji. Javljaju se u svim sredinama, a učestalo pranje kose i održavanje osobne higijene ne štite od njihove pojave. Uši se brzo razmnožavaju i prenose izravnim dodirom glave s glavom, korištenjem zajedničkih kapa, češljeva, gumica za kosu ili pak naslanjanjem glave na jastuk, naslonjač ili kauč nakon nekoga tko ima uši.

Ovogodišnja je blaga jesen pogodovala razbuktavanju epidemije ušiju, ali budući da je zaraza ušima svojevrsna tabu tema, o tome se vrlo malo govori. Ako ste primijetili da se vaše dijete češe po glavi ili uočili crvene tragove i krastice na potiljku, pregledajte kosu svog djeteta, a potom uz pomoć spreja i šampona Mylittledoc® brzo i učinkovito istrijebite uši i gnjide.

Jednostavno, nježno i djelotvorno

Kod pojave ušiju ili preventivnog korištenja, upotrijebite jedan od dva proizvoda iz Mylittledoc® linija proizvoda - Mylittledoc® UŠI 2u1 sprej ili mylittledoc® UŠI 2u1 šampon. Oba proizvoda odstranjuju uši, uništavaju gnjide i sprječavaju novu pojavu ušiju i gnjida. Usto, oba se proizvoda preporučuju za cijelu obitelj i mogu se koristiti često i bez rizika za zdravlje.

Sprej jednostavno raspršite na suhu kosu i umasirajte od korijena do vrhova, ostavite da djeluje 10 do 15 minuta, a kosu potom operite mylittledoc šamponom ili uobičajenim šamponom. Za kraj, češljem odstranite uginule uši i gnjide.

Šampon se jednostavno nanosi na suhu kosu. Nanesite dovoljnu količinu šampona da kosa bude u potpunosti mokra, ostavite da djeluje 10 do 15 minuta, dobro isperite vodom, zatim priloženim gustim češljem temeljito iščešljajte uginule uši i gnjide.

Mylittledoc® sprej i Mylittledoc® šampon će vam jednostavno, učinkovito te potpuno prirodno i neškodljivo pomoći da se riješite ušiju.

CONVERSATION