F Splitski Stereotrip ovaj četvrtak promovira album prvijenac u Saxu - Totally Glamourous

Splitski Stereotrip ovaj četvrtak promovira album prvijenac u Saxu

 

Dalmatinski alt rockeri Stereotrip izdali su prije pet mjeseci svoj prvi album “Mimo svijeta”, a njegova zagrebačka promocija dogodit će se ovaj četvrtak (30.11.) u Saxu. Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 8 eura mogu se kupiti online preko CoreEventa ili na njihovim prodajnim mjestima. Na ulazu će koštati 10 eura.


SATNICA:

  • 20:00 Vrata
  • 20:45 Stereotrip

“Jako se veselimo nastupu u četvrtak u Saxu na kojem ćemo promovirati naš prvijenac “Mimo svijeta”.
Pripremili smo više od sat i pol svirke, svog autorskog materijala, a dogodit će se i pokoje iznenađenje u vidu obrade neke drage nam stvari, tako da će biti za svakog po nešto. Očekujte puno energije, malo kompromisa i dosta buke u Saxu u četvrtak od 20:45”, izjavio je ususret koncertu bubnjar benda Roko Leni Ukić.

Stereotrip je alt-rock bend koji je počeo s radom krajem 2019. godine, a oformili su ga Marko Petrović (vokal, bas) i Roko Leni Ukić (bubanj). Njima su se kasnije pridružili Ante Madunić (gitara) i Antonio Vuletić (klavijature). U lipnju ove godine za etiketu Street Pulse izdali su “Mimo svijeta” na kojem se nalazi 11 pjesama, a koji je dostupan na svim popularnijim digitalnim platformama. Sniman je u legendarnom mostarskom studiju “Pavarotti”. Saša Karabatak i Ivan Božanić (Pips Chips & Videoclips) producenti su materijala te ga je potonji miksao i masterirao u zagrebačkom studiju “Dan mrak”. Dosad su izdali četiri singla: “U omči vremena”, “Suze, krv i znoj”, “Oči od stakla” i najaktualniji “Oslobodi me” koje će ovom prilikom promovirati u Saxu! Vidimo se 30.11. u Palmotićevoj 22/2! #sax25

CONVERSATION