F SVA STVORENJA VELIKA I MALA S PUNO UZBUĐENJA I U NOVOJ SEZONI! - Totally Glamourous

SVA STVORENJA VELIKA I MALA S PUNO UZBUĐENJA I U NOVOJ SEZONI!

Sva stvorenja velika i mala, hvaljena ekranizacija temeljena na popularnoj i legendarnoj zbirci priča autora bestselera Jamesa Herriota, vraća se u svojoj dugo očekivanoj četvrtoj sezoni samo na programu Epic Drama. Nakon nedavne premijere u Velikoj Britaniji nova je sezona dočekana sjajnim kritikama. The Times je naziva „malom dozom TV sunca“, dok The Telegraph potvrđuje da je to „još uvijek najljepše mjesto u (izmišljenoj) Britaniji“. I gledatelji su u svojim internetskim komentarima bili oduševljeni prvom epizodom nove sezone: #ACGAS je poput divovske tople dekice. Drago mi je što se serija vratila“, „Sva stvorenja velika i mala nude sat vremena u kojemu su ljudi ljubazni i podržavaju jedni druge, a svima nam je potrebno više ljubaznosti. Televizija da zagrije srce“, „Divna prva epizoda nove sezone, duhovita i dirljiva“. Epic Drama emitirat će novu šestodijelnu sezonu od 14. studenog, svakog utorka u 21 sat, a uskoro stiže i posebna božićna epizoda.

Četvrta sezona serije Sva stvorenja velika i mala vraća nas u prekrasnu regiju Yorkshire Dales i nastavlja bezvremensku priču koje će ugrijati naša srca. Radnja počinje u proljeće 1940. godine, a u kući Skeldale događaju se velike promjene. James i Helen razmišljaju je li to pravi trenutak da zasnuju obitelj, no ne znaju hoće li James biti pozvan u službu u Kraljevskom ratnom zrakoplovstvu. Posljedice Tristanove odsutnosti osjećaju svi, no nitko više od Siegfrieda, koji pokušava sve brojnije kućanstvo zadržati na okupu dok se hrabro bori s promjenama. Prijateljstvo gospođe Hall i Helen i dalje jača dok gledaju u budućnost, a pristiže i novi student veterine Richard Carmody, što izazove dodatne komplikacije u kući.

U četvrtoj sezoni Nicholas Ralph ponovno glumi mladog seoskog veterana Jamesa Herriota, sada sretno oženjenog s Helen Herriot, koju tumači Rachel Shenton. Samuel West vraća se kao Jamesov hiroviti i nepredvidljivi mentor Siegfried Farnon, Anna Madeley nastavlja ulogu gospođe Hall, voljene glave kuće Skeldale, dok je Will Thorp i dalje Gerald Hammond, njezin zgodni udvarač. Patricia Hodge također nastavlja svoju ulogu simpatično ekscentrične gospođe Pumphrey, uz svojeg obožavanog i maženog pekinezera Trickija.

Dok je Tristan na službi u Veterinarskom korpusu Kraljevske vojske, Siegfried i James dovode pojačanje da im pomogne u radu. Neve McIntosh (Shetland) pridružuje se glumačkoj ekipi u ulozi vrlo učinkovite knjigovotkinje gospođice Harbottle, dok je James Anthony-Rose (Slow Horses, Pennyworth) u ulozi marljivog, ali pomalo neobičnog studenta veterine Richarda Carmodyja. U seriji se pojavljuje i šaroliko društvo farmera, životinja i mještana koji žive u Yorkshireu 1940-ih godina.

Sva stvorenja velika i mala bezvremenski su klasik koji i dalje vole naraštaji čitatelja. Nova se izdanja neprestanu objavljuju, a ukupno su prodana u 60 milijuna primjeraka diljem svijeta te su postala globalni kulturni fenomen s predanim obožavateljima. S naglaskom na lokalnu zajednicu i njezinu važnost u našim životima, Herriotov svijet i duh prijeko su potreban protulijek za izazove modernog života te podsjećaju da nas pripadnost zajednici čini dijelom nečega većeg od nas samih.

Kako biste saznali više o ovoj seriji i programu Epic Drama   www.epicdrama.hr

CONVERSATION