F TV1000 najave za ostatak studenoga 2023. - Totally Glamourous

TV1000 najave za ostatak studenoga 2023.

Nemoguća misija: Raspad sistema

Nedjelja 19. studenog u 21:00


Neke misije nisu odabir. Prilikom opasnog zadatka vraćanja ukradenog plutonija, Ethan Hunt odlučuje spasiti svoj tim umjesto dovršenja misije, dopustivši da nuklearno oružje padne u ruke ubojite mreže vrhunski obučenih operativaca koji namjeravaju uništiti civilizaciju... s obzirom na to da je svijet sada u opasnosti, Ethan i njegov IMF tim prisiljeni su postati partneri beskompromisnog agenta CIA-e dok se utrkuju s vremenom kako bi zaustavili radioaktivne padaline.

 

Ljubavni zov

Petak 24. studenog u 21:00


Ian mora donijeti odluku: ostati kod kuće i ostati djevac, ili se odvesti na drugi kraj zemlje i izgubiti nevinost s internetskom seks-bombom... Donijevši odluku, Ian i njegov prijatelj kreću na seks-safari na kojem nailaze na zamamnu Feliciju, ukradeni GTO, perverzni seks u parku s kamp-prikolicama, zatvorsku tučnjavu, plesačice u toplesu Abstinence Xtreme, umišljenog amiškog supermehaničara, naoružanog meksičkog glupana i psihotičnog Ianovog brata koji ih proganja.

 

Gad

Subota 25. studenog u 21:00


Jack Crawford, agent FBI-a, traži osvetu nakon što mu je partner ubijen, a svi tragovi upućuju na tajanstvenog ubojicu Roguea. No kada se Rogue pojavi godinama kasnije kako bi obavio nedovršeni posao, to pokreće nasilan sukob suparničkih bandi. Hoće li istina izaći na vidjelo prije nego što bude prekasno i tko će ostati kada se prašina slegne?


Tematski blok: Sezona braće Coen

Ponedjeljak 27. studenog do četvrtka 30. studenog u 21:00


Ovog studenog odajte počast genijalnosti braće Coen dok prikazujemo filmsko majstorstvo Joela i Ethana Coena u posebnom filmskom maratonu koji predstavlja njihova najpoznatija djela. Istražite egzistencijalni humor filma 'Ozbiljni čovjek', u kojem su braća nadahnuta vlastitim odrastanjem koje im pruža jedinstvenu perspektivu, doživite napetost u filmu 'Suvišna okrutnost', koji predstavlja njihov uzbudljiv debi, nasmijte se do mile volje u filmu 'Spaliti nakon čitanja', urnebesnoj satiri o špijunaži i ljudskoj gluposti, i ne propustite južnjački šarm i glazbenu čaroliju filma 'Tko je ovdje lud?'

CONVERSATION