F U prvoj polufinalnoj večeri ove nedjelje nastupit će osmero kandidata - Totally Glamourous

U prvoj polufinalnoj večeri ove nedjelje nastupit će osmero kandidata

Jubilarna deseta sezona Supertalenta, koja iz nedjelje u nedjelju zabavlja gledatelje diljem Hrvatske, donijela je brojne novitete i iznenađenja u audicijskom dijelu koji je službeno završio s osmom epizodom. Umjesto uobičajenih pet, audicije su iznjedrile čak sedam zlatnih gumbova od kojih su se dva upisala u povijest jer su ih dodijelili publika te jednoglasno svi članovi žirija, što se nikada nije dogodilo u prethodnim sezonama ovog showa.

Nakon uzbudljive potrage za talentima u audicijskom dijelu, na redu su polufinalne emisije najgledanijeg zabavnog showa u Hrvatskoj u kojima će kroz nadolazeće četiri nedjelje nastupiti najbolji od najboljih kandidata koje je žiri odabrao za prolazak u ovaj krug natjecanja.

U polufinalu će se za titulu desetog Supertalenta natjecati ukupno 32 natjecatelja, no u svakoj epizodi žiri će odabrati samo troje kandidata za prolazak u finale, a s obzirom na neumoljivu konkurenciju, ta odluka neće biti nimalo lagana.

U prvoj polufinalnoj epizodi ove nedjelje nastupit će osmero kandidata. Među njima će se naći Filipinka s međimurskom adresom Chriztel Renae Aceveda koja je izvedbom tradicionalne međimurske pjesme ujedinila publiku i osvojila njihov zlatni gumb te se tako upisala u povijest Supertalenta. „Mi smo potrošili sve zlatne gumbe, samim time nemamo više onih konfeta. Znači nikad u povijesti Supertalenta se nije dogodilo da se publika na ovaj način za nekog zauzela“, poručila joj je tada Martina, a kojom će pjesmom ove nedjelje Chriztel šarmirati žiri i publiku te hoće li se i ovoga puta brisati suze na pozornici, u publici i backstageu, ostaje za vidjeti.

Za adrenalinsku akciju u studiju pobrinut će se složni dvojac Ibrahim Selishta i Sindi Faja kojima je Martina na audiciji predvidjela prolazak u finale. Tada je ovaj uigrani dvojac žiriju pružio performans za pamćenje i demonstrirao zavidne akrobacije na hoverboardu, a za polufinale najavljuju još veći spektakl. Akrobacija neće nedostajati ni u nastupu šarmantne Vladyslave Kushnir koja je žiriju i gledateljima Supertalenta ostala upamćena po performansu u zračnom kolutu. „Ja bih rekao da je ovo bila najbolja točka zračnog koluta koju smo vidjeli u Supertalentu“, poručio joj je Davor, a s obzirom na to da je ova ljubiteljica adrenalina iz Ukrajine već na audiciji žiriju postavila visoka očekivanja, doznat ćemo hoće li ih u polufinalu uspjeti ispuniti.

Svoju zaraznu energiju na pozornicu će donijeti i plesna grupa Force Celje koja je na audicijama osvojila jednoglasan prolaz i brojne komplimente za svoju urbanu koreografiju. U kategoriji plesača nastupit će i Ivan Novogradec, strastveni zaljubljenik u breakdance koji je s gledateljima Supertalenta podijelio svoju ljubav prema plesu, ali i inspirativnu životnu priču. Rođen je s govornom manom i nedovoljno razvijenim nogama zbog čega mu je odrastanje bilo teško jer se često znao osjećati neprihvaćeno, no svojom snagom, upornošću i talentom osvojio je simpatije žirija koji ga je poželio ponovo gledati u polufinalu.

Nastup nabijen adrenalinom priprema duo The Shesters kojeg čine umjetnici iz Španjolske Nebur i Manoela. Zbog njihovog riskantnog audicijskog nastupa, u kojemu je Nebur bacao noževe na podlogu iza Manoele, članovi žirija hvatali su se za glavu, a Maja je predložila da im za idući nastup asistent bude Davor. Shestersi za nadolazeći nastup imaju u planu na pozornicu pozvati jednog člana žirija, no tek ćemo vidjeti hoće li se itko od njih zaista usuditi pridružiti im se.

Na pozornicu se vraća i mlada Slovenka Kira Štruc Jurički koja je vokalnom tehnikom očarala žiri kada se iz sramežljive djevojke pred njihovim očima transformirala u odraslu pjevačicu. „Samo ću ti reći vjeruj u sebe, vjeruj u svoj glas jer apsolutno to radiš maestralno“, poručio joj je Fabijan, dok je Martina dodala da ima glas puno ljepši od Adele, čiju je pjesmu odabrala za audicijski nastup.

Niz fascinantnih trikova i iluzija izvest će mađioničar Danijel Kovačević koji je na audiciji zabavio, ali i zbunio članove žirija koji u njegovom nastupu nisu mogli pronaći niti jednu grešku. Danijel ih je, prema Martininim riječima, izuo iz cipela i izbacilo iz fotelje u orbitu, a u nadolazećem nastupu pokazat će zašto je apsolutno zaslužio njihove prolazne glasove.

Koja će tri natjecatelja najviše impresionirati žiri i zauzeti prva mjesta u finalu Supertalenta doznajte u nedjelju na Novoj TV!

CONVERSATION