F VJERNI FAN SUPERTALENTA AUDICIJSKIM NASTUPOM OSTVARIT ĆE NAJVEĆI SAN - Totally Glamourous

VJERNI FAN SUPERTALENTA AUDICIJSKIM NASTUPOM OSTVARIT ĆE NAJVEĆI SAN

 Potraga za talentima polako se bliži kraju, a ove nedjelje gledatelji će imati priliku vidjeti posljednju audicijsku emisiju 10. sezone Supertalenta. U prethodnoj epizodi prvi put u povijesti Supertalenta zlatni gumb je dodijelila publika za izvedbu međimurske pjesme u režiji mlade Chriztel Renae Aceveda koja je od sreće i uzbuđenja zaplakala. Sada je na redu posljednjih dvanaest kandidata koji će ove nedjelje potražiti svoje mjesto u polufinalu jubilarne sezone Supertalenta. Na pozornici će se nizati plesne, glazbene i akrobatske toče, a pred žirijem će na koncu emisije biti teška odluka i konačan odabir polufinalista.

Iz obitelji koja se šest generacija bavi cirkusom dolazi Sheyen Caroli koja je prvi nastup održala sa samo pet godina. „Odrastati u cirkusu je vrlo posebno i ekscentrično. Moje djetinjstvo je bilo roller coaster emocija – posebni trenuci, životinje i puno ljudi“, govori iznimno fleksibilna Sheyen koja u svojim točkama posebno voli koristiti opasne rekvizite koji njezin nastup čine još uzbudljivijim. „Htjela sam uključiti nešto opasno u točku jer je kontorcionizam sam po sebi meni dosadan“, reći će Sheyen žiriju, a ono što će izvesti nitko neće očekivati. 

Zagrepčanin Mato Horvat, koji Supertalent prati još od malih nogu, ostvarit će svoj san i nastupiti pred četveročlanim žirijem. Prošle sezone dobio je priliku biti u publici i to baš u finalu, a da je uistinu vjerni fan ove emisije priznat će i Igoru Mešinu kojemu će poručiti: „Pratim Supertalent od prve sezone – 2009., kada se počeo prikazivati. Još kad si ti bio mlad“. No ove sezone Mato će nastupiti na pozornici Supertalenta te tako službeno postati dio najvećeg svjetskog talent showa. „Kad sam saznao da ću sudjelovati na Supertalentu imao sam izljev emocija, čak sam i zaplakao, to je ostvarenje mog najvećeg sna“, opisat će Mato.

Među kandidatima pojavit će se Gordana i Marko, prijatelji koji nastupaju pod imenom Dvatromet. Oni su odvjetnik i ekonomistica koji se nakon radnog dana najradije otisnu u ono što vole – glazbeni svijet. Njihov zajednički put počeo je slučajnim susretom i uspješno traje već godinama, a na Supertalentu će svojim duetom rasplesati žiri i publiku. 

Gledateljima će se predstaviti i trinaestogodišnji Andrej Čolaković koji točno zna što želi biti kad naraste – pjesnik. Ta želja počela se i ostvarivati jer je za prošli rođendan izdao knjigu pod nazivom 'Što je starije koka ili jaje?' te je novac koji je zaradio od knjige darovao žrtvama potresa. Piše pjesme kad god stigne, a inspiraciju pronalazi u hrani, izletima, ljubavi i osjećajima. „Kako dijete od trinaest godina dođe na ideju da piše poeziju“, upitat će se Martina, dok će joj Andrej pojasniti: „Uvijek pišem poeziju tako da potičem druge ljude da isto pišu poeziju“, a hoće li se žiriju svidjeti interpretacija njegovih pjesama, doznat ćemo u nedjelju.

Na pozornicu će po drugi put stati i jedan povratnik kojega će žiri odmah po dolasku prepoznati. Nastupom u prošloj sezoni simpatični Yogmani Kafle natuknuo je novi talent s kojim sada dolazi spremniji no ikad. Puno toga se promijenilo u njegovu životu u zadnjih godinu dana, pa je tako uspio pobijediti i tremu. Siguran je da ovaj put neće biti straha jer je za podršku pozvao svoje prijatelje. Koji je talent Yogmani pripremio, hoće li se ovoga puta njegov nastup svidjeti žiriju te koji će još kandidati nastupiti u posljednjoj audicijskoj epizodi, ne propustite doznati u nedjelju na Novoj TV!

CONVERSATION