F „Čaroliju blagdana pokreću tvoje ruke“ – JYSK iz godine u godinu iznenađuje recikliranim idejama - Totally Glamourous

„Čaroliju blagdana pokreću tvoje ruke“ – JYSK iz godine u godinu iznenađuje recikliranim idejama

 

Osim za druženje s obitelji i prijateljima, blagdansko vrijeme najviše vežemo uz lampice, božićna drvca i dekoracije, koje u naše domove donose toplinu i čaroliju. JYSK je tako već treću godinu za redom, kampanjom „Čaroliju blagdana pokreću tvoje ruke“ svoje kupce pozvao da, uz malo truda i puno inspiracije iz prirode, stvore blagdansku dekoraciju, koja osim jedinstvenog izgleda, ima i održiviji karakter.

Uz zeleno razmišljanje, cilj ove kampanje je podsjetiti na radost kreiranja nečega vlastitim rukama i traženja inspiracije u šumi, vrtu ili obližnjem parku – jer upravo tamo se nalaze najjednostavnije, ali i najefektnije dekoracije.

I upravo iz tog razloga mnogima je ovo i jedna od najdražih blagdanskih kampanja.

Za sve kojima se ova ideja sviđa, a nisu sigurni otkud krenuti, JYSK je u suradnji s Majom Kranjec (krameraj_), predstavio jednostavne korake za izradu dekoracije s njihovim potpisom. Maja se bavi stiliziranjem interijera i evenata, a najviše uživa u izradi stvari koje održavaju njezinu osobnost, zbog čega se rado priključila ovoj kampanji i izradila blagdanski prozorčić s puno karaktera.

Velika sam pobornica održivosti u svim segmentima života, a pogotovo u uređenju doma i uvijek radije biram dekoraciju koju mogu koristiti na više načina i kroz cijelu godinu. Veseli me i iduće godine osmisliti nešto novo s istim detaljima.", rekla je Maja.

Mnogi su domovi ovih dana oživjeli uz kreativne blagdanske održive dekoracije, koje su uz #JYSKCarolijaBlagdana njihovi autori ponosno pokazali putem društvenih mreža. Iako su kao bazu koristili nekoliko istih JYSK proizvoda, kao finalni rezultat dobili su potpuno drugačije ukrase, što je još jednom potvrdilo da su, uz malo mašte i kreativnosti, mogućnosti brojne.

JYSK provodi brojne akcije s ciljem promocije održivijeg poslovanja i zaštite okoliša, zbog čega baš u ovo vrijeme svake godine kreće s kampanjom „Čaroliju blagdana pokreću tvoje ruke“, a s ciljem vraćanja na prave životne vrijednosti. Kampanji se svake godine pridružuje sve veći broj influencera i kupaca, koji svojim maštovitim ukrasima iznova potvrđuju da je priroda zaista najbolja inspiracija.

Recept za izradu vaše najdraže blagdanske dekoracije:

  1. Prošećite prirodom, udahnite svježi zrak i pronađite što više zanimljivih ukrasa poput češera, žireva, listova i grančica.

  2. Povežite ih i učvrstite na drveni okvir za slike, a opcija za ukrašavanje je zaista puno od prirodnih grana do špage ili recikliranih ukrasnih vrpci.

  3. Objesite JYSK ukrase, vrećice, dodajte darove prirode koje ste prikupili prilikom šetnje ili udobno smjestite patuljka.

  4. Podržite održivost!

CONVERSATION