F Druga sezona serije HALO i Transformers: Rise of the Beasts uskoro na SkyShowtimeu - Totally Glamourous

Druga sezona serije HALO i Transformers: Rise of the Beasts uskoro na SkyShowtimeu

Danas je SkyShowtime najavio kako će u veljači 2024. godine početi s prikazivanjem dugoočekivane druge sezone popularne serije HALO. Epizode 1 i 2 bit će dostupne ekskluzivno na usluzi SkyShowtime od 9. veljače, a nove epizode bit će dostupne svaki tjedan.

U drugoj sezoni serije Master Chief John-117 predvodi svoj tim elitnih Spartanaca u borbi protiv izvanzemaljskog saveza poznatog pod nazivom Covenant. Nakon šokantnog događaja na poharanom planetu John ima osjećaj da će se njegov osobni rat uskoro promijeniti pa riskira sve kako bi dokazao ono što nitko drugi ne vjeruje – da se Covenant sprema napasti najveće uporište čovječanstva. U trenutku kada se galaksija nalazi na rubu uništnja, John kreće u potragu za onim što će ili spasiti ili istrijebiti ljudsku vrstu – tzv. Halo.

David Wiener (Brave New World) izvršni je producent i showrunner serije. Radnja se odvija u svijetu koji je debitirao 2001. godine s predstavljanjem prve igrice HALO za konzolu Xbox®. HALO nam na male ekrane donosi prikaz monumentalnog sukoba ljudske vrste i izvanzemaljskog saveza Covenant u 26. stoljeću, u kojem se osobne priče likova isprepliću s akcijskim scenama, pustolovinama i živopisnom vizijom budućnosti.

U glavnim ulogama serije HALO nastupaju Pablo Schreiber (American Gods) kao Spartanac Master Chief John-117 i Natascha McElhone (Californication) kao dr. Halsey. Njih dvoje ove su godine i producenti serije. Od ostalih glumaca koje ćemo gledati i u drugoj sezoni serije valja istaknuti Jen Taylor (koja je svoj glas posudila likovima u igricama HALO i RWBY) u ulozi Cortane, Bokeema Woodbinea (Fargo), Shabanu Azmi (Fire), Natashu Culzac (The Witcher), Olive Gray (Half Moon Investigations), Yerin Ha (Reef Break), Bentleyja Kalua (Avengers: Age of Ultron), Kate Kennedy (Catastrophe), Charlie Murphy (Peaky Blinders) i Dannyja Sapanija (Penny Dreadful). 

Ove sezone njima će se pridružiti Joseph Morgan (Vampire Diaries, The Originals) i Cristina Rodlo (No One Gets Out of Here Alive, The Homeless World Cup). Morgan glumi Jamesa Ackersona, izvanrednog obavještajnog operativca koji je profesionalnu karijeru proveo napredujući unutar UNSC-ova tajnovitog Ureda mornaričke obavještajne službe. Rodlo glumi Taliju Perez, skupnicu koja se specijalizirala za lingvistiku i radi u jedinici za komunikaciju UNSC-ovih Marinaca. Nedavno je unovačena i još uvijek nema borbeno iskustvo. Među povratnicima iz prve sezone je i Laera (Fiona O’Shaughnessy), Sorenova osoba od povjerenja, supruga i ortakinja. Sorenov i Laerain sin Kessler (Tylan Bailey) proveo je relativno mirno, iako neobično, djetinjstvo u koloniji Rubble.

HALO je producirala kuća SHOWTIME® u suradnji s tvrtkama 343 Industries i Amblin Television. Izvršni producent druge sezone serije HALO je David Wiener, u suradnji sa Stevenom Spielbergom, Darrylom Frankom i Justinom Falveyjem iz produkcijske kuće Amblin Television. Kiki Wolfkill izvršna je producentica uime tvrtki Xbox/343 Industries, zajedno s Ottom Bathurstom i Tobyjem Lesliejem iz produkcijske kuće One Big Picture i Gian Paolom Varanijem. Seriju diljem svijeta distribuira tvrtka Paramount Global Content Distribution

Usluga SkyShowtime korisnicima je izravno dostupna putem aplikacije SkyShowtime na uređajima s operativnim sustavima Apple iOS, tvOS i Android, uređajima Android TV, Google Chromecast, LG TV i Samsung, te na stranici: www.skyshowtime.com. Mjesečna cijena usluge SkyShowtime iznosi 6,99 eura (bez reklama).

Transformers: Rise of the Beasts sedmi je nastavak hit-franšize i epski akcijsko-pustolovni film temeljen na legendarnim akcijskim figurama Transformers™ tvrtke Hasbro, a bit će dostupan za streamanje ekskluzivno na usluzi SkyShowtime od 15. prosinca.

Povratkm akciji i spektaklu koji je osvojio obožavatelje diljem svijeta, najnovije poglavlje vodi gledatelje u pustolovinu oko svijeta devedesetih godina prošlog stoljeća u društvu Autobota i predstavlja novu skupinu transformera - Maksimale - koji će stati na stranu Autobota u aktualnoj bitci za Zemlju.

U glavnim ulogama nastupaju Anthony Ramos, Dominique Fishback, Luna Lauren Velez, Dean Scott Vazquez i Tobe Nwigwe uz glasove zvijezda kao što su Peter Cullen, Ron Perlman, Peter Dinklage, Michelle Yeoh, Liza Koshy, John DiMaggio, David Sobolov, Michaela Jaé Rodriguez, Pete Davidson, Colman Domingo, Cristo Fernández i Tongayi Chirisa.

Transformers: Rise of the Beasts režirao je Steven Caple Jr., na temelju priče Jobyja Harolda, za koju su scenarij napisali Joby Harold, Darnell Metayer, Josh Peters, Erich Hoeber i Jon Hoeber. Producenti filma Transformers: Rise of the Beasts su Lorenzo di Bonaventura, p.g.a., Tom DeSanto, Don Murphy, Michael Bay, Mark Vahradian, p.g.a. i Duncan Henderson, a izvršni su producenti Steven Spielberg, Brian Goldner, David Ellison, Dana Goldberg, Don Granger, Brian Oliver, Bradley J. Fischer i Valerii An.

Prije dolaska ovog popularnog akcijsko-pustolovnog filma na SkyShowtime, obožavatelji mogu streamati svih šest filmova iz franšize: Transformers, Transformers: Revenge of the Fallen, Transformers: Dark of the Moon i Transformers: Age of Extinction koji su odmah dostupni za gledanje.

Usluga SkyShowtime korisnicima je izravno dostupna putem aplikacije SkyShowtime na uređajima s operativnim sustavima Apple iOS, tvOS i Android, uređajima Android TV, Google Chromecast, LG TV i Samsung te na stranici: www.skyshowtime.com. Mjesečna cijena usluge SkyShowtime iznosi 6,99 EUR (bez reklama).

CONVERSATION