F ELFS kombinacije kao stvorene za raskošne blagdane pred nama! - Totally Glamourous

ELFS kombinacije kao stvorene za raskošne blagdane pred nama!

Polako se približavamo kraju još jedne godine. Prije uzbuđenja koje će donijeti početak nove godine, vrijeme je za uživanje u još jednoj raskošnoj blagdanskoj sezoni. S prvim danima mjeseca prosinca zakoračili smo u blagdansko razdoblje koje svakodnevicu čini mrvicu čarobnijom i glamuroznijom. I dok će se za blagdansku čaroliju pobrinuti sjaj lampica koje su okitile ulice i domove, za blagdanski glamur pobrinut će se sjaj šljokica unutar vaših ormara. Jer zvijezda svake zimske kolekcije i party garderobe bez sumnje i konkurencije su šljokice.

Blagdanska sezona ne bi bila ista bez nezaboravnih tuluma


Jedan od razloga zbog kojih se svake godine iznova veselimo blagdanskom razdoblju su brojna druženja, tulumi i svečanosti koje donosi. Od opuštenih druženja s obitelji preko poslovnih domjenaka do ludih tuluma s prijateljima, razloga za izlazak tijekom blagdana nam neće nedostajati. Svi blagdanski tulumi i svečanosti u našim će ormarima tražiti nekoliko onih posebnih odjevnih komada koji će stvoriti jednostavne, ali efektne kombinacije u kojima ćete se osjećati i izgledati fantastično.


Sve kreacije iz ELFS blagdanske kolekcije dostupne su u ELFS dućanima u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Opatiji te online putem ELFS web shopa na www.elfs.hr.

  • Fotografije: Danijel Galić
  • Šminka: Profokus
  • Frizura: Cotril i Salon Premium
  • Modeli: Valentina, Lea, Regine, Petra, Karla, Donna Maria, Ariana, Ana V., Ana Lea, Ana U., Pavla (Talia model)

CONVERSATION