F Mentalni sklop izvrsnosti, bestseler Lewisa Howesa - Totally Glamourous

Mentalni sklop izvrsnosti, bestseler Lewisa Howesa

 

"Izvrsnost je otkrivanje svojih jedinstvenih darova i talenata da biste slijedili svoju smislenu misiju i maksimalno pozitivno utjecali na ljude oko sebe. Nije komplicirano. Riječ je u tome da shvatite tko ste i kako možete dati autentičan i jedinstven doprinos koji čini ljude oko vas boljima, a i svijet boljim mjestom. Zvuči jednostavno. Dakle, što sprječava mnoge od nas da to učinimo?"

Jedna od najtraženijih motivacijskih knjiga o uspjehu i liderstvu, New York Timesov bestseler Mentalni sklop izvrsnosti govori o tome kako postići izvrsnost u poslu i u životu.

Lewis Howes, popularni voditelj podcasta The School of Greatness i bivši profesionalni sportaš, nakon mnogih izazova na osobnom putovanju i razgovora s uspješnim ljudima, shvatio je da je za ispunjen život najvažnije imati smislenu misiju. No to nije uvijek tako jednostavno. U svojoj izvrsnoj poticajnoj knjizi uz mnoštvo praktičnih vježbi otkriva kako definirati svoju životnu misiju, otkriti svoje jedinstvene talente, pozitivo utjecati na ljude oko sebe, prepoznati temeljne uzroke sumnje u sebe i pobijediti strahove koji nas sputavaju na putu samoostvarenja.

Lewis Howes jedan je od najprodavanijih pisaca s popisa New York Timesa, javni govornik i voditelj popularnog podcasta. Howes je osvojio titule za najboljeg amaterskog sportaša u dva sporta, bivši je profesionalni igrač američkog nogometa i član muške rukometne reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država. Njegova emisija The School of Greatness jedan je od najslušanijih podcasta na svijetu s više od 500 milijuna preuzimanja. Bijela kuća i predsjednik Obama su ga proglasili jednim od 100 najboljih američkih poduzetnika mlađih od 30 godina. Lewis je gostovao u televizijskim emisijama i časopisima Ellen, TodayThe New York TimesPeopleForbesFast CompanyESPN, EntrepreneurSports Illustrated iMen’s Health i mnogim drugima. Saznajte više na LewisHowes.com.

CONVERSATION