F Mirisni parfemi iz mladosti imaju novo ruho i novu kolekciju koja je napokon došla u Hrvatsku - Totally Glamourous

Mirisni parfemi iz mladosti imaju novo ruho i novu kolekciju koja je napokon došla u Hrvatsku

U prostoru BIPA backstage predstavljen je novi miris BLOOM UP! jednog od najpoznatijih francuskih brendova CACHAREL unutar njegove kolekcije YES I AM.

Događaju su nazočili brojni predstavnici medija,influenceri, beauty influenceri i dizajneri te predstavnici Z generacije koji su imali priliku upoznati novi miris i kampanju uz beauty stručnjaka iz tvrtke Mativa Ekskluziv gđe Natali Duhovnik. Uzvanike je dodatno očarala animacija jednoga od najboljih hrvatskih barmena Darka Uremovića, koji izrađivao YES I AM koktele od sastojaka novog parfema.

Svi okupljeni su kasnije uživali u preostalim mirisima CACHAREL Brenda uz playlistu Z generacije DJ-ice Lane Živko.

YES I AM Bloom up! Novi CACHAREL miris iz kolekcije YES I AM

e Vas očarati svojom dozom optimizma zahvaljujući novom konceptu mirisa 'fizzy cremoso' te jednako optimističnim image-om kojim nas inspirira : novo lice i zvijezda Z generacije mlada američka glumica Skai Jackson.
NOVI MIRIS KOJI POTIČE DOBRO RASPOLOŽENJE

CACHAREL je još od 1978. godine sinonim za mladost i slobodu, a njegovi mirisi su osmišljeni kao suputnici kroz različite faze u životu mlade žene: Anaïs Anaïs - prvi parfem djevojčice - Amor Amor - izraz prvog zaljubljivanja.

Predstavljanjem novog mirisa YES I AM 2018. godine, Cacharel je želio predstaviti ushićenje nove generacije zbog novo pronađene neovisnosti. YES I AM naglašava samopouzdanje, izražavanje vlastitog identiteta, pronalaženje pozitivne snage i njen kreativan izraz. Ovaj miris naglašava ženstvenost kao sredstvo postizanja ciljeva te pronalaženje i korištenje pozitivne energije.

Sada je vrijeme da se potpuno posvetimo ohrabrivanju s BLOOM UP! najnovijim mirisom iz kolekcije YES I AM.

Novi Cacharel miris odiše srećom i ispravan je put ka samopouzdanju!

https://www.youtube.com/watch?v=zB-V0PNJKGQ

Prihvatite njegov poziv na uzdizanje duha! YES I AM BLOOM UP! praktički viče 'DA!'

OPTIMIZAM S OSVJEŽAVAJUĆIM OKRETOM
YES I AM BLOOM UP! donosi radostan, optimističan zaokret originalnom pikantnom potpisu YES I AM pomoću osvježavajuće note 'Fizzy cremoso' koja zrači optimizmom.

Blistavi miris s kontrastnim cvjetnim i voćnim notama koje će vam izmamiti osmijeh na lice.

Osmišljen od strane majstorskih parfumijera odnosno noseva Honorine Blanc i Alexa GrugeonaYES I AM BLOOM UP! ponovno interpretira YES I AM potpis s osvježavajućim twistom na pozitivne vibracije. BLOOM UP! donosi energizirajuće gornje note akorda crvenih bobica i esencije zelene mandarine za osvježavajući dojam. Cvjetne srednje note odišu crvenim božurom i solarne esencije cvijeta naranče koji Vas čini instant ovisnima o mirisu, dok završne note čine zagrljaj baznih nota benzoina i nota esencije sandalovine.

VIŠE OD RUŽA ZA USNE

Bočica mirisa YES I AM svojim kultni oblikom ruža za usne predstavlja ženstvenost osobe koja ga nosi .

Pažljivo izrađena boca od stakla YES I AM BLOOM UP! sjaji suptilnim iridescentnim crvenim sjajem. Dostupna je u veličini od 30 ml, 50 ml i 75 ml.

INSPIRATIVNO NOVO LICE: SKAI JACKSON

SKAI JACKSON, 20, PRIPADNICA JE YES I AM BLOOM UP! kampanje i počela je glumiti već s pet godina. Najpoznatija je po ulozi Zuri Ross u Disneyjevoj humorističnoj seriji Jessie (2011-2015), koju je potom reprizirala u nastavku serije, podjednako popularnom Bunk'd (2015-2018). Godine 2019. objavila je svoj prvi roman, Reach for the Skai: How to Inspire, Empower, and Clapback. Također je bila polufinalistica u emisiji Dancing with the Stars u Sjedinjenim Američkim Državama. Jackson je rođena na otoku Staten u New Yorku. Kao posvećena braniteljica društvene pravde, često koristi svoj YouTube kanal kako bi se suprotstavila vršnjačkom nasilju i rasizmu. Njezin uspjeh učinio ju je važnim utjecajem, s milijunima pratitelja na TikToku (20,8M) i Instagramu (8M).

Angažirano i inspirativno mlado lice, Skai Jackson je savršena predstavnica za Cacharel i njene temeljne vrijednosti - brend ima cilj promicanja osnaživanja žena i dugoročno je partner organizacije Inspiring Girls International, koja podiže ambicije mladih djevojaka diljem svijeta, povezujući ih s ženskim uzorima iz različitih životnih područja.

KAMPANJA PRILAGOĐENA TIKTOKU/ KAMPANJA ZA TIKTOK
Kampanju su režirali priznati francuski redatelji, Original Kids. Film YES I AM BLOOM UP! predstavlja ohrabrujući miks koji je osmišljen s TikTok generacijom na umu. Uz Skai Jackson u glavnoj ulozi, film je dinamičan, zabavan i inspirativan.

Statičnu kampanju je fotografirao perspektivni američki modni i portretni fotograf, Micaiah Carter. Fokusirajući se na nedostatak reprezentacije s obje strane kamere, surađivao je s poznatim časopisima poput Voguea i Vanity Fair.

TIK TOK : cacharel_parfums 

INSTAGRAM : cacharelparfums

YOUTUBE : https://www.youtube.com/@CacharelParfums/featured

BIPA Backstage (@bipabackstage)

BIPA Hrvatska (@bipahrvatska)

CONVERSATION