F Natalio Đangradović predstavlja revolucionarni mirisni sapun na ekskluzivnoj izložbi u Zagrebu - Totally Glamourous

Natalio Đangradović predstavlja revolucionarni mirisni sapun na ekskluzivnoj izložbi u Zagrebu

 Miris je najsnažnije osjetilo i kao takav nas može odvesti na najintimnija putovanja u dubini našeg bića i probuditi nam uspomene koje nas izgrađuju (i)li razaraju. Vođen pozitivnim emocijama, olfaktivni dizajner Natalio Đangradović kreirao je svoj prvi mirisni sapun 

U centru Zagreba održano je izuzetno emotivno događanje koje je okupilo mnoge poznate osobe, predstavljajući prvi mirisni sapun olfaktivnog dizajnera Natalija Đangradovića. Ovaj jedinstveni proizvod označava širenje palete Natalijinih luksuznih proizvoda, te osim mirisnih svijeća inspiriranih hrvatskim otocima, donosi novu dimenziju mirisnog iskustva razvojem jedinstvenih proizvoda za njegu tijela.


Među uzvanicima na ovom mirisnom događanju bili su glumica Ankica Dobrić, trenerica u projektu Aktivna Hrvatska Lukrecija Dragić i voditeljica Anita Martinović, koji su s oduševljenjem podržali predstavljanje Natalio novog prirodnog sapuna. Promocija sapuna inspiriranog Dubrovnikom privukla je pažnju svojim jedinstvenim mirisnim notama, posebice ružmarina i maslinovog ulja.


Lukrecija dragić home by natalio .jpganita martinovic.jpgankica dobric .jpg


Natalio Đangradović, poznat po svojim sofisticiranim mirisima inspiriranim ljepotom hrvatskih otoka, koristi svoje umjetničko umijeće kako bi stvorio prvi 100% prirodni mirisni sapun. Prostor u kojem se događanje održalo bio je ispunjen mirisima čistoće, svježine, lepršavosti i slobode, stvarajući jedinstvenu atmosferu koja je osvojila srca prisutnih.


Osim mirisnih doživljaja, posjetitelji su imali priliku uživati u estetici i kvaliteti proizvoda domaće handmade proizvodnje. Natalio Đangradović surađivao je s Handearth pottery na posebnoj keramici izrađenoj ekskluzivno za ovu izložbu, dok su se posjetitelji osvježavali okusima ARTISAN gina i slasticama iz AMELIE slastičarnice.


home bz natalio .jpgNATALIO događanje dokazalo je da se i u samom srcu Zagreba može stvoriti događaj koji putem mirisnog iskustva vodi na putovanje najljepšim lokacijama hrvatske obale. Proizvodi Natalia Đangradovića sada su dostupni ljubiteljima visoke estetike, nudeći im jedinstvenu priliku da uživaju u trajnim i kvalitetnim mirisnim notama koje se mogu natjecati na globalnoj razini.

CONVERSATION